sesu Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Werewolf said: sesu said: Bir de verecektim cevap da, sonra araya bir sürü şey girdi, boşver didim, ALLAH DİDİEM. Ayarı aldı sustu diyorsunuz çok üzülüyoruaaaam asdaf. ne yani yalan mı FORUMU BIRAKIYORUM!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Kişisele topic aç hemen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Yarın açacağım daha çok hit toplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 2gün sonra dönceksin ama yoksa açma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 bence devehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 acktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 sesu said: Önce bir okuyun yancı demeden önce ulan. Ne yancısı? ULAN OKUDUM ZATEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Tartışmayı okumadım da 2 sınıf yancıların cheerleader edasıyla gogo farinal gibi şeyler yazması postları daha komik hatta komik yapmıyor. my 2 cents. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Çikolatalı açma olsa da yesek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 "roket adam" said: Dartanian said: Roket çok ayıp yaptın lan. Roket takımıyız biz: Jessie: Belaya hazır olun! James: Hem de çifte belaya! Jessie: Dünyayı yok olmaktan kurtarmak için! James: Tüm insanlığı ulusumuzla birleştirmek için! Jessie: Gerçeğin ve sevginin kötülüklerini açığa vurmak için! James: Amacımız yıldızlara ulaşıncaya kadar! Jessie: Jessie! James: James! Jessie: Roket takımı her zaman ışık hızıyla hareket eder! James: Ya teslim olun, ya da savaşmaya hazır olun! Meowth: Miyav! Bu çok doğru! bu komikmiş ama HAGAAHAGA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 abvblizzard said: Tartışmayı okumadım da 2 sınıf yancıların cheerleader edasıyla gogo farinal gibi şeyler yazması postları daha komik hatta komik yapmıyor. my 2 cents.offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 yanına cola olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 FromTheHell said: bence devehehe Ayrıca banlanmasını talep ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 sesu arada kaynadın sorry.normalde farinalı ben de sevmem sdfka.nie bilmiyorum.okurken asimile oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Ne demek^^ Ama cidden amacım yancılık yapmak değildi. Xaenin'e de laf ettim yani yeri geldiğinde. Onu demeye çalıştım "ne yancısı yeaa?" derken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 fhasdhahdhas yuh asrın yalanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Farinal said: oha hataycrew bilmiomsunuz http://www.youtube.com/watch?v=nmf8m5oeWA8, bu arada şarkının kalitesinden bahseden olmamış.saatlerdir dinliyorum harika ötesi bir şarkı.abi kardeşe büyük bir +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 EE SUSTUNUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 sesu said: o kadar gidiyoz geliyoz bi çayınızı içemedik. tıtıtıtıtı ehe ehe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Krusty said: sesu said: o kadar gidiyoz geliyoz bi çayınızı içemedik. tıtıtıtıtı ehe ehe... ahahahahaaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Krusty said: sesu said: o kadar gidiyoz geliyoz bi çayınızı içemedik. tıtıtıtıtı ehe ehe... Bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 ahaehaejhoaehgikaehjilaehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar