Farinal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Arabayla gidiyoruz ya köprüyü geçtikten sonraları bir yer var. Helikopter geliyor hatta 2 tane yolda kapalı bir bariyer var. Bir oda var 3 tane kontrol şeysi var orda 3ünüde yeşil yapıp bariyeri kaldırmam lazım sanırım ama HER yere baktım 2 tane kutu var oralara konacak burda napılıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 şimdi arayıp bulamadım tam da http://www.youtube.com/watch?v=o9g-tfhkJzM&feature=related şu videodan yandaki listeden kendi olduğun kısımı ara bul izle adam naapmış. yalnız çok pis canımı çektirdin 4 kere bitirdim 5. kereyi de bitirmeyi düşünüyorum şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Daha dün bitirdim oyunu :D 3. batarya binanın hemen arkasındaki arabalardan birinde. Etraftaki tüm arabalara bak. Birinin bagajındaydı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 bunu unutmuşum burda ya maçı izlerken gaza geldim FM2010 indirdim de :D doğru hl'ye akayım ben o zaman eyw nilepcim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 :D rica ederim canım FM'de de yardım lazım olursa şeettir sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar