denwa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Erken olucem ben Cesetim somurtkan Gozlerim acik Ellerim simsiki kapali Erken olucem ben Kalbim buz kesmis sekilde Dudaklarim muhurlu Ellerim simsiki kapali Cenazem ne omuz gorucek Ne tabut gorucek Ne imam ne haham Erkenden gocucem Oyle boyle degil Yarin oburgun degil Erken olucem ben Ellerim simsiki kapali Kuzgunlar olucak cenazemde Hepsinin gozleri zumrut Gozyaslari yalan Yilanlar sahitim Azrail gec kalmis olacak Diger melekler alayli Azrail ise utangac Orak hemen dibimde Erken olucem ben Ne sen uyanirken Ne aile seslenirken Sessizlik cigliginizda Ben gocuyor olacagim Erken olucem ben Ne Mezarim Ne tasim Nede bir ibarem Ellerim simsiki Kalbim buz... *Cocuk yerde yatan deliye oylece bakti ve cebinden yere savrulan defterin arasindaki bu siiri hayretler icinde okudu.* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 bu olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 DUR ÖLME KIYMA KENDİNE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 http://www.ucl.ac.uk/archaeology/slideshow/detail/olmec.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar