Seele Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 yanlislikla bir programmla mbr yi ucurdum. Simdi hdd tek parca görünüyor. Ubuntu live cd felan tanimiyorum hddyi. MBR yada bir sekilde partionlari geri getirme sansim var mi. Üstündeki datalar cok önemli is yeri pc'si oldugu icin. Partionlarin yok olmasina tek basina mbr neden olabilir mi?. yardim catlamak üzeriyim su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 http://www.microsoft.com/resources/documentation/windows/xp/all/proddocs/en-us/bootcons_fixmbr.mspx?mfr=true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 TestDisk adli programla baktim. Partionlar hala duyuor isimleri ve büyüklükleri ile kurtamaya calisicam. Kurtarmazsam bütün yazilan programlar kodlar gidecek patronda beni sonra öpecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Direkt partition table'i restore et testdisk ile. Partition'lara dokunma. Sorunun cozulecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 simdi ortaya dell diye bir partion cikti. c: <-- Dell Analys toolari var 63 mb önceden yoktu d: <-- Windows önceden c: e: data1 önceden d: f: data2 önceden e: Testdisk kullanmasini bilmiyorum. Birseyleri silecem diye cok korkuyorum. Tam olarak ne yapmam lazim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar