HolyRaider Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Şöyle bir sorunum var. Skypela iki kişi konuşurken bir problem yok. Herşey normal, fakat 3. kişi gelince problemli oluyor. 3 kişi aynı anda konuşamıyor mesela, ben susucam bir süre sora üçüncü kişinin sesini duyabiliyoruz. hemen mute ediyormuş gibi yapıyor skype üçüncüyü. sorun benden kaynaklı belli farklı kişilerle denedim aynı sorun. google a yazamadım. ne yazacağımı bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Arama ayarlarına baktın mı hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 alakalı birşey göremedim orda ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar