sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Win7 yüklü bilgisayarımda, external da duruyor bütün müziklerim dizilerim vs. Bilgisayarı açıyorum ilk görüyor dosyaları ondan sonra dosyaların büyük kısmı kayboluyor, klasörler duruyor içleri boş. Laptop'uma takım problem yok hard diskte. Virüs tarattım birşey çıkmıyor, nedir bu kafayı yiyeceğim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 o bi virus olmasi lazim. 10 yil once bana da olmustu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 sdadasdasdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 ha win7 hala o virusu yiyosa, atalim cope harddiski, atese verelim mikrosoftu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 ben de inanamıyorum. laptopta xp kurulu taktım hard diski takır takır çalışıyor. laptop da 5 senelik bir laptop. şaka gibi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Okuma hatası olabilir. Benim Eski seagate HDD aşırı ısınınca okuma hatası veriyordu öyle. Klasörler duruyor fakat içleri boş. Hdd yi kapatıp açınca bir düzelme oluyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar