tomkat Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 2 haftadir her gun duzenli olarak ekmek aliyorum yemek yapip yerim diye ama okuldan/disardan geldikten sonra direk yemek soyluyorum usengeclikten (gece yarisi eve geldikten sonra bile) zavalli ekmekleri paketlerinden bile cikarmadim daha oyle kuruyup gittiler masanin ustunde saydim simdi 12 paket ekmek var evde wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 dışarı koy kediler,köpekler,kuşlar ve fakirler yesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 hayvanlara ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 ekmekler seni yemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 umduğumu bulamadım bu topicte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 sıcak ekmek alırsanız poşette bırakmayın üzerine havlu yada bez örtü koyun mutfaklarda olanlardan, daha geç bayatlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 hayret gelmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 gecko said: sıcak ekmek alırsanız poşette bırakmayın üzerine havlu yada bez örtü koyun mutfaklarda olanlardan, daha geç bayatlar ben budzolabina koyuyorum bozulmuyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 abi ekmek almayı kesersen sorun ortadan kaybolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Hayak kırılığına uğradım. Zaugna spark gibi yetersiz isimlerden ayar denemesi bekliyordum açarken topici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 ihtiyaç duymuyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 lol ne alaka kendi aramizda konusmayalim ;SSSSSSSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 FromTheHell said: abi ekmek almayı kesersen sorun ortadan kaybolur. bi umut yemek yaparim lazim olur diye paso aliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 en iyi ekmek içi dolu ekmektir: http://www.oktayustam.com/images/tarifler/01-12-2008/kasim2008/7kasim/sandvic-arasi-doner.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 lol yanlıs msj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Norak said: en iyi ekmek içi dolu ekmektir: http://www.oktayustam.com/images/tarifler/01-12-2008/kasim2008/7kasim/sandvic-arasi-doner.jpg >=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 BEYLER GÜZEL YEMEK RESİMLERİ PAYLAŞIP ONUN BUNUN İŞTAHINI AZDIRIYORUZ HADİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 dönere +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 tost yap yumurtalı ekmek yap süte doğra olmadı kafan güzelken rakıya doğra iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 ihtiyacın olan tek şey o ekmeğin arasına koymak için bişey.Salam + kaşar, janbon, pastırma, şokella filan varsa evde o ekmeklerin ömrü maximum 2 gündür.Rahatlıkla bitirebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 ekmek güzel bişey. velakin zararlı. aylardır yıllardır çok beyaz ekmek yeme şansı buluyorum. evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 abvblizzard said: Hayak kırılığına uğradım. Zaugna spark gibi yetersiz isimlerden ayar denemesi bekliyordum açarken topici.zaugnayla ismimin aynı cümlede geçmesi :((((((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Birbirinizi hakediyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Sparkcaster said: abvblizzard said: Hayak kırılığına uğradım. Zaugna spark gibi yetersiz isimlerden ayar denemesi bekliyordum açarken topici.zaugnayla ismimin aynı cümlede geçmesi :((((((((((( adınız bile aynı kankut üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar