Farinal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 bir televizyon alayım diyorum odama yeni. kendi televizyonum 10 yıldan fazla süredir sanırım benimle birlikte. sega, ps1, ps2 sonra ne dvd playerlar ne vcd playerlar görmüş geçirmiş küçük bir arkadaş :D 1 yıldır falanda zaten yeni taşındığımız evde kablo tv yok diye ona da uğraşıp digiturk almadım odada kullanmıyordum televizyonu. şimdi yeni bir tane alayım diye düşünüyorum ama yayın ne alsam diye soracaktım. digiturk yada d-smart istemiyorum. istediğim zaten daha çok yabancı kanalları seyretmek. uydu sanırım en uygun olur bana? bu uydular mesela abdde ki networkleri falan da gösteriyor mu hbo yada abc falan? uydu kullanan birileri anlatabilirse çok iyi olur
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 televizyon mu alcan uydu sistemi mi? yoksa ikisini de mi.
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 televizyon mühim değil alınır bir şeyde bu uydu nasıl oluyor yani dekoder gibi bişi mi alıyorsun ona ne kadar para ödeniyor vs. vs.
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 d smart digiturk falan almayacaksan 250 liraya en kral reciever çanağı kuruyor adamlar. mis gibi turksat izliyorsun. diğerleri için sitelerine bak orada var fiyat listesi.
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 turksat'da hangi kanallar direk çıkıyor onu bağlatınca mesela liste gibi bişi var mı ya da sen kullanıyor musun?
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 evet. bu türkiyedeki bilumum kanallar var digiturk'e dsmarta özel kanallar hariç. zaten işine yarayan 20 25 kanal var. onları izlersin anca. bu discoverydir national geo. dur falan onlar için dsmart alman lazım. yani ulusal kanalları izlersin uydu oldumu. du listeyi bulam sana.
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 http://www.turksat.com.tr/kanallistesi/uydukanallistesi.html
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 abi işe yarar 1 tane bile kanal yok koca türksatta :D
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Çift çanak alabilirsin birini başka uyduya çevirirsin. Bide receiver alırken biraz araştır forumları, bilgisayarla şifre falan kırılabilenlerden al ilerde kurcalayasın gelirse üzülme :) Ayrıca çanak çapıda önemlibazı uydular için hangi uyduya çevirmek istiyosan yaşadığın yerden kaç metre çanak lazım öğren ona göre al.
Esh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Farinal said: abi işe yarar 1 tane bile kanal yok koca türksatta :D dugun tv var. yeterli.
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 sony'nin digital uydu receiverı içinde LCD leri var. süper.
Red Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 dsmart iyi ya.full paket 35 lira.movie kanallarıda fena filmler vermiyor.digiturkten tek farkı lig tv.maç izlemiosan dsmart al.hatta spor paketi almazsan dahada ucuz en azından sinema kanalları elle tutulur.kablo tv çok ucuz ama bi cacık yok
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 abi kırdırma olayı var duymadınız mı adamlar bayaaaaa bi kanalı izleyebilmenizi sağlıyor. Arada tekrar ayar yaptırıyosun 10 liraya falan. Bi onu soruştur uyduculara
Öne çıkan mesajlar