kermit Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 dsmart maç ihalelerini aldı. 2 maç aynı saatteyse birini yayınlar star birini dsmart nedeni de hem dsmarttan hem stardan kazanır ama bugün inter maçı saat 7 de olduğu için ikisini de dsmart verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 evet tam olarak benim cebimden çıkıyor reklamın parası. beni kapitalist dünyada karşıladığını sanan bazı bilgisiz baykuş arkadaşlar mevcut sanırım. (ikinci cümle nilep için) reklam veren böbürlenip ego tatmini yapmak için vermiyor, adam reklam veriyor ki kendini bana tanıtıyor. sonra ben gidip adamın ürününü alıyorum ve o da benden kazandığı parayla daha çok kişiye ürününü tanıtmak için televizyona reklam veriyor. sanırım ben anlatmadan önce reklamın neden verildiği hakkında bir fikrin yoktu nilep, şimdi anlamış olmalısın. ben reklam almasın demiyorum, tabii ki alacak ama reklam alan bir yayıncının bedava yayın yaptığından söz edilemez. sanki hayır işi yaparmış gibi maçları şifresiz yayınlamasından bahsediyorsunuz komik olmuş. hayır, adam ratingi artsın da daha çok reklam alıp daha çok kar elde etsin diye alır bir programı. maçları dsmartta vermesi de tamamen milletin bıkıp tamam ulan alıyorum dsmart illallah demesi için yapılan bir uygulama. bok alırım dsmart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 sus fakir aramızda para toplayalım da şuna dsmart alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 nileppezdel said: Hiç reklam göstermezlerse zarar ederler bu bir, reklam tabii ki gösterecekler kar da tabii ki edecekler. Karın tokluğuna da uğraşmaz kimse yani. Kapitalist dünyaya hoşgeldin. Reklamların arasında yayını adam gibi vermezlerse kız ama çok kar ediyolar diye kızmak saçma, cebinden para çıkmıyokenadam reklam göstermesin demiyor zaten.o kadar reklam a zaten neden star tv de vermediklerine kızıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 kermit said: sus fakir aramızda para toplayalım da şuna dsmart alalımkapımdan içeri giremez eşoleşek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 babanın suçu ne ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Vermeyebilir? Kendileri bir dijital platform çıkartmışlar ve bundan para kazanmak, daha çok satmak istiyorlar. Salak mı adamlar o platfotmun dışında yayınlasınlar? Sizin paşa gönlünüz mutlu olsun diye zarar etmez ki adam. İlla vardır şampiyonalr ligini daha rahat izlemek için dsmart alanlar. Fazladan kaç kişi alsa onlar için kar. Ayrıca @doruk: firma daha az kişinin izleyeceğini bile bile dsmart üzerinden yayınlanacak maça reklam veriyorsa firmanın aptallığıdır. Sonuç olarak yine kapitalist dünyanın gerçeği, maksimum kar için kendi kanalından gösteriyor adam. Reklamı veren zaten vermiş, gerisi çok da tın Aydın Doğan için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 olan gene fakire oluyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 kermit ve nilep saçmalamış. doruk'a katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 of nilep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Ne of nilep be ne of nilep? Haksızsam sana göre, açıkla o zaman. Saçmalamış diyip geçmek çok kötü bi hareket yani. Ben de memnun değilim Doğan'ın böyle yapmasından ama yapar yapar yani, yazdıklarımda mantıksız bir nokta bulup gösterin yalvarıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 kermit said: dsmart maç ihalelerini aldı. 2 maç aynı saatteyse birini yayınlar star birini dsmart nedeni de hem dsmarttan hem stardan kazanır ama bugün inter maçı saat 7 de olduğu için ikisini de dsmart verdi haftada 1 maç gösterme zorunluluğu var o yüzden vermedi bundan sınra böyle, salı-çarşamba maç keyfi yok starda haftada tek maç neyse ben salona gidiyim barça maçına devam ediyim=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 cl yi şifreli, paralı kanalda yayınlıyorlar işte uydudan stardan normal verseler yine şifre koyuyorlar ki uefa diyr ki herkes izlesin bunu burada sansür var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 nilep dogru bencede hadi bakim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 KAblo tv'de falan izlenmiyor mu starda verdiği zaman? Be nnasıl izliyorum dsmart yokken starda şampiyonlar ligi maçı? =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 her hafta verme zorunluluğu yok mu parasız kanalda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 uyduya şifreyi başka ülkelerden izlenmesin diye koyuyolar dsmart'ta maç şifreli değil. ister yayınlar star ister yayınlamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 karasal yayına koysun madem, onu izleyemezler yırt dışından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Özel platformda yayınlama hakkı var sanırım, o boşluktan yararlanıyorlar. Haftada 1 maç veriliyor zaten starda. Ki adamlar uydudan yayın yapan dijital platform pazarlıyorlar, başka uydu alıcısıyla izlenmesini engellemek en doğal hakları çok da mantıklı. Digiturkten yada kablo tv'den izleniyo. Ha zaten uydudan star izleyen uydudan başka zilyon tane kanaldan izler o maçı. Boşa ağlanıyor bence PS: Dsmart falan yok yani okulda olmadığım sürece ben de netten izlemek zorunda kalıyorum. Ama adamlar karlarına bakarlar onu diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 DoruK said: karasal yayına koysun madem, onu izleyemezler yırt dışından. anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 özel platformdan yayınlamak = şifreli yayınlamak. böyle bi boşluk varsa düzeltsinler madem, uluslararası karşılaşmalar şifreli yayınlanmamalı, uefa'nın politikası da bu yönde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 E uefanın boşluğu, yararlanmak doğal hakkı dsmartın. Ki haftada bir maç stardan veriliyor, uydudan izlenirken şifre koyması da rekabetten doğan hakkı heralde. Digiturkten ve kablo tvden adam gibi izleniyor starda verilen maçlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 evet fenerin uefa maçı verilirken ekranda koca bir dsmart logosu ve "sayın seyirciler şu an yayınımızı çalıyorlar dsmart platformundan izlemiyorsanız lütfen televizyonu kapatın" diye ciyaklaması da unutulmazlar arasına girmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 http://ekinyazan.com/images/anten1.jpg Odamda bundan var gayet güzel izleniyo mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Bu kafa ile futbol maclarini yayinlamaya devam ederlerse kimse televizyon izlemiyicek ilerde haberleri yok gerizekalilarin. Türk milletini saf buldular sifreliyorlar her bi seyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar