Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Tv'yi Protesto Ediyoruz

mokoko

Öne çıkan mesajlar

evet tam olarak benim cebimden çıkıyor reklamın parası. beni kapitalist dünyada karşıladığını sanan bazı bilgisiz baykuş arkadaşlar mevcut sanırım. (ikinci cümle nilep için)

reklam veren böbürlenip ego tatmini yapmak için vermiyor, adam reklam veriyor ki kendini bana tanıtıyor. sonra ben gidip adamın ürününü alıyorum ve o da benden kazandığı parayla daha çok kişiye ürününü tanıtmak için televizyona reklam veriyor. sanırım ben anlatmadan önce reklamın neden verildiği hakkında bir fikrin yoktu nilep, şimdi anlamış olmalısın.

ben reklam almasın demiyorum, tabii ki alacak ama reklam alan bir yayıncının bedava yayın yaptığından söz edilemez. sanki hayır işi yaparmış gibi maçları şifresiz yayınlamasından bahsediyorsunuz komik olmuş. hayır, adam ratingi artsın da daha çok reklam alıp daha çok kar elde etsin diye alır bir programı. maçları dsmartta vermesi de tamamen milletin bıkıp tamam ulan alıyorum dsmart illallah demesi için yapılan bir uygulama. bok alırım dsmart.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Hiç reklam göstermezlerse zarar ederler bu bir, reklam tabii ki gösterecekler kar da tabii ki edecekler. Karın tokluğuna da uğraşmaz kimse yani. Kapitalist dünyaya hoşgeldin. Reklamların arasında yayını adam gibi vermezlerse kız ama çok kar ediyolar diye kızmak saçma, cebinden para çıkmıyoken
adam reklam göstermesin demiyor zaten.o kadar reklam a zaten neden star tv de vermediklerine kızıyor
Sosyal ağlarda paylaş

Vermeyebilir? Kendileri bir dijital platform çıkartmışlar ve bundan para kazanmak, daha çok satmak istiyorlar. Salak mı adamlar o platfotmun dışında yayınlasınlar? Sizin paşa gönlünüz mutlu olsun diye zarar etmez ki adam. İlla vardır şampiyonalr ligini daha rahat izlemek için dsmart alanlar. Fazladan kaç kişi alsa onlar için kar.

Ayrıca @doruk: firma daha az kişinin izleyeceğini bile bile dsmart üzerinden yayınlanacak maça reklam veriyorsa firmanın aptallığıdır. Sonuç olarak yine kapitalist dünyanın gerçeği, maksimum kar için kendi kanalından gösteriyor adam. Reklamı veren zaten vermiş, gerisi çok da tın Aydın Doğan için
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

dsmart maç ihalelerini aldı.
2 maç aynı saatteyse birini yayınlar star birini dsmart
nedeni de hem dsmarttan hem stardan kazanır

ama bugün inter maçı saat 7 de olduğu için ikisini de dsmart verdi

haftada 1 maç gösterme zorunluluğu var
o yüzden vermedi

bundan sınra böyle, salı-çarşamba maç keyfi yok starda
haftada tek maç

neyse ben salona gidiyim barça maçına devam ediyim=p
Sosyal ağlarda paylaş

Özel platformda yayınlama hakkı var sanırım, o boşluktan yararlanıyorlar. Haftada 1 maç veriliyor zaten starda. Ki adamlar uydudan yayın yapan dijital platform pazarlıyorlar, başka uydu alıcısıyla izlenmesini engellemek en doğal hakları çok da mantıklı. Digiturkten yada kablo tv'den izleniyo. Ha zaten uydudan star izleyen uydudan başka zilyon tane kanaldan izler o maçı. Boşa ağlanıyor bence

PS: Dsmart falan yok yani okulda olmadığım sürece ben de netten izlemek zorunda kalıyorum. Ama adamlar karlarına bakarlar onu diyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...