TiReSiAs Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 allahım ellerim titriyor yazmaalı buraya nerdeyse iki sene oldu.. *!sıcaklık hisseder* ne çok şey deişmiş... neyse konuya giriim org piano notaları bulabileceğim bir yer link site fln farketmez google olmasın yok orda....[signature][hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Mübarek Sazan - given by BabacumMostors
Hollow-Man Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Müzik bölümü..[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 2 sene ıcınde cok sey unutmusum sanırım=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? "Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti"
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 seni müzik bölümüne alalım biz en iyisi[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
TiReSiAs Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 tmm kaydım praw abicim kızma sen:) naptın öss de?[signature][hline] Mübarek Sazan - given by BabacumMostors
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 bunlar özel mesajla konuşulacak şeyler[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 nota olarak aramak istiyorsan işin püf noktası score anahtar kelimesi. +piano +score diye search yaparsan istemediğin kadar bulursun.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Bu piano notaları, kitap olarak satılanlar, baya pahalıymış diye biliyorum
Cassie Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 bende çalışma notaları vardı duruyo hala:)
Öne çıkan mesajlar