xlaidehlevar Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 merhabalar ilk defa excel de uzun uzun çalışmam gerekti ve bi yerde takıldım sayfalar dolusu yaklaşık 15000 sutunluk çarpmam gerekn iki sayı var yani yukardan aşağı F ve G sütünlarındaki iki sayıyı çarpıp sonucu H sütününa yazıyorum ama TEK TEK! bunun toplu halde yapılması mümkün değil mi_? yoksa kafadan 1 ay sürer yani yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 İlk he sütununa "=F x G" yaz tepedeki formül kısmına (F ve G'nin yanına satır numaralarını da yazmayı unutma). Ardından bu formülü yazdığın kutunun sağ altındaki kare simgeyi tutup, hesaplamak istediğin satıra kadar sürükleyip bırakman yeterli. Olmazsa otomatik çarp özelliğiyle de yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 f ve g nin yanına satır numaralrına da yaz demişssin de nasıl yani tek tek f1:f2:f3 diye mi yoksa f1:f16120 diye mi? tam olarak anlayamadım aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 İmleç siyah artı olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Diyelim F1 ve G1'deki rakamları çarpıp H1'e yazacaksın. H1 kutusunu seçip formül çubuğuna tire işareti olmadan "=F1*G1" yazman gerekiyor. Diğer kutular için de H1 kutusunu seçip sağ altında çıkacak olan ufak kare simgeyi sürüklemen yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 f1 e 10 yazıyosun g1 e 10 yazıyosun h1 e =f1xg1 yazıyosun entera basınca h1 e 100 yazıyo sonra h1 hücresini bi kere seçip mouse ile sağ aşağısından tutuyosun. imleç siyah artı oluyo ve elini basılı tutup 15000 satır aşağıya doğru sürüklüyosun dolayısıyla f2 ile g2 yi çarpıp h2 ye yazıyo sonra f3 ile g3 ü çarpıp h3 e yazıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 H1 kutusuna tıklayıp =F1xG1 yazıyorsun sonra o kutucuğu mousela seçip sağ alt köşesindeki mini + yi tutup aşağı doğru h sutunu boyunca çekiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 çok teşekkür ederim sonunda başardım saolun varolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silvia Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 formul uyguladığın hücre yi kopyalayıp diğer hücrelere yapıştırman yeterliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar