Mino Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Tarkan - Biz nereye öneririm MFÖ, Barış Manço Duman, Çilekeş, Kurban, Mor ve Ötesi Klavyeci varsa Redd çalabilirsiniz Sıfır km coverlayabilirsiniz (Levent Yüksel) Mansur Ark bile iyi coverlanır (şaka yapmıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 harun kolçak- gir kanıma (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 O dansla beraber çılgınlar gibi eğleneceğiniz garanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 şimdi anladım (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 yetebilecek kadar kaliteli gitaristleriniz varsa yavuz çetin - cherooke biz çalıciiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 sırf yavuz çetin çalın hatta, arada cem köksal atabilirsiniz, vega mega fln da uyar. türkçe rock diyince çalıncak şeyler belli vega duman teoman grup84müdür nedir piiz vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 yetebilen bir grupsanız türkçe çalmayın, pink floyd çalın led zeppelin çalın deep purple çalın, bende geleyim izleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 yeteriz ama müzik topluluğunun baskısı var üzerimizde şöyle olsun böyle olsun sanatçı kaprisi yapıp çıkmıycam o olacak B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 kolbastı rulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 çatlada patla denmişmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 yok denmedi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 nilin şarkıları fena olmuyor şenliklerde, eğlendiriyor baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 vocal erkek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 power rangers-pokemon-ghostbusters themleri her türlü eğlendirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 ghostbusters (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 erdem yener. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 yeni yeni sevdaların çiçeğimisng? BAĞANİİ BAĞANİİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 ya ne tarz bisey istediini anlamadımki ben..grupta enstruman olarak ne var playlistte neler var(sarkıların akısı için) fln..bunları söylesen daha kolay.. nedesem bos şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 elektrox2 ritim + solo bass davul vocal x 2 kurban yine erkin koray inanki duman geçmiş olsun jet are you gonna be my girl şimdilik bunlar net topicteki şarkıları değerlendiricez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 bi klavye fln olsaydı ii olurmus bide hatun vokal.. 90lar yapın insanlar sevio burak kut fln levent yüksel fln.. yabancı olarak okadar cokki üşendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Seni Ben Ellerin Olsun Diye Mi Sevdim Aşkın Mapushane Bir Tek Dileğim Var Mutlu Ol Yeter Bunları mutlaka çalmanızı öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 hatun vokal benim işte de erkek vokal ağırlıklı olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 yada grup yaziim şarkıları siz seçin. artic monkeys,franz ferdinand,the editors,iggy pop,the stooges,david bowie,patti smith,kasabian,the killers...vs vs.. bööle british kafaları eglenceli oluo o tarz konserlerde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 hatun vokal varmıs..ozaman sia-where i belong,moloko-sing it back,fun for me,forever more,kylie minogue-in your eyes,hooverphonic-mad about you..vb vb.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar