xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Dün gece skype'yi iphone'a yükledim. Kredim zaten vardı. Şimdi sunu sormak istiyorum. Wireless uzerinden değilde normal hattim uzerindnen Skype'ye bağlandığım da Türkiye vs yi arasam internetten dolayı benim hattimsaki krediye takiyor dimi? Bnm anlayamadığım kısım bu. Yardım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 hattındaki internet paketinden yiyosun. bilgisayardan türkiyeyi aradığını düşün işte. farkı yok. ha servis sağlayıcısı kıllık yapıp skype portlarını kapatabilir mi, buna yasal olarak hakkı var mı bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Evet internet paketinden gider . Ben 100 MB lik Avea paketi kullanıyorum ayda 8 TL falan.. Fazlasıyla yetiyor , 80 mb artıyor hatta her ay :D Skype baya tasarruflu , geçen almanyadki arkadaşımı aradım , 7-8 dk falan konuştum , 2-3 mb anca gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar