ajmet Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 İlginç şeyler oluyor neyle alakalı bilemedim ama isim rıdvan olunca futbol bölümüne açtım konuyu. 35 kişi gözaltına alındı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 sike muhabbetindendir, belki ifadesi lazimdir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 derbi sonrasında salyaları akmaz iyi oldu 3 hafta çıkmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Yasa dışı telefon dinleme iddiası kapsamında ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen gözaltında. Tanju Çolak ifade verdi. 35 kişinin gözaltına alındığı açıklandı.. Diye yazmışlar, şike değilmiş ama, internet haber de pek güvenilir bir site değil sanırım ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 her tarafta yazıyorda tanju demiş göz altına alındı diye neyin ne oldugu belli degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 vay arkadaş. sevgilisini ve ailesini dinlettiği iddiaları dolaşıyor ortalıkta. abdullah avcı'yı falanda dinletmiş , bazı muhabirleri vs. tabi iddia bunlar ama vay anasını diyorum. şeytan rıdvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 gölün ne zaman olacağını bilmesinden anlamalıydık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 mani said: vay arkadaş. sevgilisini ve ailesini dinlettiği iddiaları dolaşıyor ortalıkta. abdullah avcı'yı falanda dinletmiş , bazı muhabirleri vs. tabi iddia bunlar ama vay anasını diyorum. şeytan rıdvan. hangi gazetenin yalanları bunlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 RIDVAN OLE SEY YAPMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 hıncal güzel demiş bu sefer http://www.sabah.com.tr/Yazarlar/uluc/2010/04/08/bu_nasil_ayrimcilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 sevgilisini ve ailesi neysede avcı yı neden dinletmiş çok merak ettim :D eğer doğruysa tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar