Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

windows live kitlenme sorunu

abvblizzard

Öne çıkan mesajlar

okulun networku ile alakalı. aynı sorunu tamamiyle aynı sorunu hatta. windows 7 betadan beri yaşıyorum. evde takılma olmuyorken okulda dediğinin aynısı oluyor. çözümü yok. her şeyi denedim. ses kartı driverı bile guncelledim internette öyle birşey okudum diye. çözüm tamamen sizin okulun networku ile alakalı.

dediğim gibi bizim okulda da öyle.

gidin kufur edin ama buyuk ihtimal değiştirmeyeceklerdir.
Sosyal ağlarda paylaş

eski laptopın windows 7 miydi?

dediğinin aynı sorunu ben yaşıyordum. 1 sene filan kastım dediğim gibi betadan beri. evde hiç sorun yaşamıyorum aynı pc ile. ama okulda yurtta yasıyorum. gene okulun başka ağında yaşanmıyor. lab ağı gibi.

sizin okul ile bizimki farklı tabiki ama sonucta sorun aynı. buyuk ihtimalle ağ olayları da benzerdir.

ayrıca bu sorunu sadece ben yaşamıyorum mesela benim okulda. özellikle windows 7 nin çıkması ile onu kullanmaya baslayanlar ile birlikte çok sayıda arkadasım aglamaya baslamıs facebookta filan goruyorum.

ben bulamadım valla sorunun cozumunu. dedigim gibi herseyi denedim. format cozum degil. ondan emin ol. hiç deneme. msn i ingilizce kurdum, turkce kurdum? silip elli defa gene kurdum ki sadece uninstall deil. herseyiyle sildim yani regler dahil. ise yaramiyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...