Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ABD'de Mahkeme'nin ilginç cezası!

Pascal

Öne çıkan mesajlar

ABD'nin Maryland eyaletinde 4 dolar 52 cent tutarında benzin parasını ödemeyip kaçan siyah bir kadın ilginç, ilginç olduğu kadar da düşündürücü bir cezaya çarptırıldı. Mahkeme, siyah kadına benzin çaldığı istasyonun önünde boynunda "Benzin çalarken yakalandım" yazılı levhayla durma cezası verdi.

Sherelle Purnell adlı 18 yaşındaki siyah kadın, mahkemenin kararına itiraz etmedi (etseydi bu kez daha uzun bir süre kamu için çalışacaktı)ve dün cezasını boynuna asılı yaftayla bütün gün benzin çaldığı sitasyonun önünde durarak ödedi.

[signature][hline]Absolut, 24 Mayıs 2004 23:41 tarihinde demiş ki:
Ya insan insanı .... mi yavv ayıptır günahtır beee

Sosyal ağlarda paylaş

yüz kizartici ama ülkemize baktigimda tüm hirsizlar fln hapise girerken yüzünü kapatiyorlar saklaniyorlar çikinca hoop geri kaldiklari yerden devam ediyorlar bazen böle cezalarin bizdede olsa diyorum ama zaten o işi yapan adamda daha utanma arlanma kalmişmidir o ayri konu

[Bu mesaj OneWayStreet tarafından 02 Ağustos 2004 15:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

küçük düşürücü[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cthulhu_, 02 Ağustos 2004 15:18 tarihinde demiş ki:
yüz karartıcı

Harbi bak kadın kap kara olmuş. Bu arda bu şey 18 yaşındaymış ya! Amerikalılar feci şişko oluyo[signature][hline]Absolut, 24 Mayıs 2004 23:41 tarihinde demiş ki:
Ya insan insanı .... mi yavv ayıptır günahtır beee
Sosyal ağlarda paylaş

said:
EagleEye, 02 Ağustos 2004 15:31 tarihinde demiş ki:
...bushıda ırağa diksinler boyununda "i was caught stealing gas" diye

Ahahah çok iyi sölemişsin valla =)[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Sosyal ağlarda paylaş

bence toplumun ortak çıkarı için cezalarda ele alınması gereken konu insani haklar değil caydırıcılık olmalıdır ve bu ceza bayağı caydırıcı, hoş

said:
Noolmuş yani amerikalılar toptan benzin hırsızı diilmi zaten
hatta gaspçısı
bushıda ırağa diksinler boyununda "i was caught stealing gas" diye

LoL
+1[signature][hline]en ince yerim bileğim..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pascal, 02 Ağustos 2004 15:24 tarihinde demiş ki:
said:
Cthulhu_, 02 Ağustos 2004 15:18 tarihinde demiş ki:
yüz karartıcı

Harbi bak kadın kap kara olmuş. Bu arda bu şey 18 yaşındaymış ya! Amerikalılar feci şişko oluyo

şey yalnız :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Sosyal ağlarda paylaş

fena değil bu ceza sevdim.

said:
bushıda ırağa diksinler boyununda "i was caught stealing gas" diye

bu süperdi :lol:[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cthulhu_, 02 Ağustos 2004 16:14 tarihinde demiş ki:
bak bana..aslan gibi feritim valla bush falan değilim..(bazen pust oluyom ama o başka..)

neyse birşey derdim bunun üstüne ama ayıp olmasın[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...