senko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 bayağı noob soruları olcak ama karıştırmama rağmen tam cevaplarını bulamadım soru 1. tuxguitar-1.2-linux-x86_64.tar.gz adlı bir dosya indirdim, Downloads klasörürün altına bunu aynı isimle tar xyvz ile açtım. yalnız bu binary files ve nası kurcağımı bilemedim. ./configure dediğimde klasör bulunamadı diyor soru 2. şimdi benim ubuntu laptopa bağlı, laptopta wireless ile nete bağlanıyor ama ben ağa bağlanamıyorum. ubuntu windows ağı diye görüyor içine tıklayınca WORKGROUP'u(çalışma grubumuzun adı) da görüyor ama onun içine girmiyor, takılıyor orda. parola fln da yok ağda, dosyalar vsler herkese açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 ilk soruyu hallettim, software center'da kesin bu yoktur diye bakmamıştım varmış meğersem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 smb://ip/klasor Seklinde dener misin ? Herhangi klasor actiktan sonra CTRL + L'ye basip yazabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 bi ls -l çekip kullanıcı haklarını kontrol et bakalım ne çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Alakayi kuramadim ? Neyin izinlerini kontrol edecek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 man yaz. man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 up! di smb ile girince 192.168.2.20(ev arkadaşımın ipsi) ye gözüküyor, ama file browser ile workgroup'a girmeye çalışınca olmuyor. ls -l yaptım da neye iznim olması gerektiğini bilmiyorum orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 şimdi bi sorum daha olcak, usr/shared/fonts içine font atmak istiyorum ama linux izin vermiyor buna root değilsin diye nası root olcam ben masasütünde çalışırken, konsola sudo -s yazip pencereye girdim olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 ubuntu mu kullanıyosnu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 fontları kopipest yaparak mı kruyodun yoksa sağ tıklayıp install mı ediyodun hatırlamıyorum ama, sudo su yazarak terminalden sudo nautilus yazarak explorerından yapabilirsin bu işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar