zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 ERROR skill_tailoring.scp,909)Bad Spell 41853, uid 09cbb ERROR skill_tailoring.scp,909)Bad Spell 41853, uid 09cbb bunu ilk kez gördüm bu tam olarak ne demek ? onbutton=65 IF ( < 98.1) || ( < 90.0) || !() || !() || !() SRC.SYSMESSAGE Bunu yapmak icin en az 98.1 Tailoring, 90 Magery, 30 kumas,30 serpents scale ve 30 dragon kani gerekli. RETURN 1 ELSE src.makeitem=i_robe_paidon//909 satırı bura src.tag.tailor=i_robe_paidon ENDIF[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Ama Benim Dışımda Kimse Avı İçin Üzülmez . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 July 2004 23:34 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 31 Temmuz 2004 14:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaiDaN Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 ya bu 909 satırındaki hata gibi bişey ama bu oyle ise demekki src. add i_robe_pagion neyse işte bunu belirtiyor ama oda doru ole cıkıyo biri yardım ederse seviniris ikimizde cosemedik saolun..[signature][hline] www.sindarin.gen.tr Sindarin Uo www.tr-scripting.com TR-Scripting ADmin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Bir '.gouid 09cbb' çek.[signature][hline]how much longer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 gouid çektim beni buluyor :) hala çözüm yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Kaç usersiniz siz?[signature][hline]how much longer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 ya zaten bana gouid saçma geldi orda scriptin 909 uncu satırnı bak falan dio :) . gouid le ne alakası var :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Ama Benim Dışımda Kimse Avı İçin Üzülmez . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 July 2004 23:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Valla 3 kişi çözemedik sayının artması bekleniyor :D aman konu sapmasın ha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 i_robe_paidon bu item yok yada hatalı yazılmıs durumda yaratıyor ama olmayan bir item oldugu için ya gold veriyor olmanı cantana yada bir memory yada bunu craft yapamıyor. öneri : i_robe_paidon bu itemi craft edilebilecek şekilde ayarla[signature][hline]Power Gaming :www.sindarin.gen.tr Role Playing : www.sihirlisayfalar.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Banada gönderdiler scp yi menude craft edilmiyor Robe u bi gözden geçirin[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Robe'un scriptini yazabilirmisin?[signature][hline]how much longer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 src.newitem=i_robe_paidon src.act.bounce yap soora :) yapmamışım baq :D dene? heh[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi [Bu mesaj Erutan tarafından 31 Temmuz 2004 16:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 sorunu çözdüm sanırım sorunşurdaydı [itemdef i_robe_paidom] defname=i_robe_paidon burdaki defname yi iptal edince çalıştı yinede yardımlarınız için teşekkürler Paticik Forever :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 e tabi çalışır ORDA M DIYOR SEN N YAZMIŞIN HEY ZEGEREWE HEYYY :)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 bari i_robe yapsaydın daha sonra yine sorunla kar$ılacaksın.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 ya bana defname i sölemedieki :) ne bilem bana direk böle bişi var buda dialog dedi :D[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Ama Benim Dışımda Kimse Avı İçin Üzülmez . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 July 2004 23:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar