RaiDaN Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 ben bu menuyu nasıl yonlendircem yani menu cıkmıyor stoneye tıklayınca yardımcı olurmusunuz //********************************************** //**Scripted By: Raidan ************************ //********************************************** [plevel 1] level [EVENTS e_exp] ON=@CLICK VAR.X= /100> IF !(0) VAR.X=1 ENDIF MESSAGE=(Level: >) -----////// ON=@DEATH VAR.OLD_ACT= VAR.X1= /2> + /3> VAR.X= }> SRC.ACT.f_experience ACT= VAR.X1= //**NEXT PART** //-Find a way so every player has to use this stone [ITEMDEF i_stone_level] DEFNAME=i_stone_level ID=0ed5 TYPE=t_normal NAME=Level Stone ON=@DCLICK SRC.TAG.LEVEL=1 SRC.TAG.EXP=1 SRC.TAG.EXPNEEDED=30 SRC.EVENTS +e_level //SRC.GO=???.??? GITMESINI ISTEDIĞINIZ YERIN KORDINATLARINI YAzcanız RETURN 1 [EVENTS e_level] ON=@dclıck MESSAGE=(Level: >) [FUNCTION f_check] IF (> > >) dialog d_stat1 IF (> > 50) TAG.EXPNEEDED=> +50000 f_levelup ELSEIF (> > 40) TAG.EXPNEEDED=> +40000 f_levelup ELSEIF (> > 30) TAG.EXPNEEDED=> +30000 f_levelup ELSEIF (> > 25) TAG.EXPNEEDED=> +26000 f_levelup ELSEIF (> > 20) TAG.EXPNEEDED=> +19000 f_levelup ELSEIF (> > 18) TAG.EXPNEEDED=> +17000 f_levelup ELSEIF (> > 16) TAG.EXPNEEDED=> +15000 f_levelup ELSEIF (> > 14) TAG.EXPNEEDED=> +13500 f_levelup ELSEIF (> > 12) TAG.EXPNEEDED=> +11750 f_levelup ELSEIF (> >= 10) TAG.EXPNEEDED=> +9950 f_levelup ELSEIF (>==9) TAG.EXPNEEDED=> +7750 f_levelup ELSEIF (>==8) TAG.EXPNEEDED=> +6500 f_levelup ELSEIF (>==7) TAG.EXPNEEDED=> +5000 f_levelup ELSEIF (>==6) TAG.EXPNEEDED=> +2750 f_levelup ELSEIF (>==5) TAG.EXPNEEDED=> +1750 f_levelup ELSEIF (>==4) TAG.EXPNEEDED=> +1000 f_levelup ELSEIF (>==3) TAG.EXPNEEDED=> +600 f_levelup ELSEIF (>==2) TAG.EXPNEEDED=> +350 f_levelup ELSEIF (>==1) TAG.EXPNEEDED=> +150 f_levelup ENDIF ENDIF [FUNCTION f_levelup] TAG.LEVEL=> +1 menu menu_askit EFFECT=3,i_fx_heal_effect,15,15,1 SOUND=SND_SPELL_LIGHTNING SERV.ALLCLIENTS SYSMESSAGE= Level Atladi! SERV.ALLCLIENTS SYSMESSAGE= Simdi Level > ENDIF IF (> > >) f_check ENDIF [FUNCTION f_experience] IF !() && () SRC.MEMORYFINDTYPE.(00008).REMOVE f_experience RETURN 1 ENDIF IF !() && () SRC.MEMORYFINDTYPE.(00010).REMOVE f_experience RETURN 1 ENDIF IF !() && () SRC.MEMORYFINDTYPE.(00020).REMOVE f_experience RETURN 1 ENDIF IF !() && () SRC.MEMORYFINDTYPE.(00080).REMOVE f_experience RETURN 1 ENDIF IF !() && () SRC.MEMORYFINDTYPE.(02000).REMOVE f_experience RETURN 1 ENDIF IF () IF () SRC.MEMORYFINDTYPE.(00008).REMOVE f_experience RETURN 1 ENDIF SRC.NEWITEM=i_experience_level SRC.ACT.TAG.EXP=> SRC.ACT.CONT= SRC.ACT.TIMER=0 SRC.MEMORYFINDTYPE.(00008).REMOVE f_experience RETURN 1 ENDIF IF () IF () SRC.MEMORYFINDTYPE.(00010).REMOVE f_experience Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 level fucsiyonuna söyle dene [FUNCTION level] IF (== SYSMESSAGE=Level Atlamak Icin > Xp Lazim. src.sysmessage=Experience'niz [>] ELSE SRC.SYSMESSAGE= Level Atlamasi Icin > Xp Lazim. dialog d_stat1 ENDIF Böyle bir dene olucakmi bakalim olmasi lazim cunku funcsiyon cagirmişin [plevel 1] Level Aynen böle demişin iyi calişmalar.[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Bööle hayvani scriptleri bir txt veya scp uzantılı bir dosya yapsanız bir siteye atsanız da buralarda sağdaki scrollbar'ın uzunluğuna şaşarak bakmasak nasıl olur![signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır //İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaiDaN Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 yok olmadı gene oldugu gibi en uste salladım yalnız bişe silmedim silmem gerekiyorsa solerseniz saolun.[signature][hline]www.tr-scripting.com TR-Scripting Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 hangi taşa ekleyeceksen on=@dclick src.dialog d_xxx [signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaiDaN Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 menuyu actım bu seferde ister level atla ister atlama istediğinkadar skill alabiliyorsun neyse bosverin bunu boyle cozemicez tşkler[signature][hline]www.tr-scripting.com TR-Scripting Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar