Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yardım lütfen... :(

Morgana

Öne çıkan mesajlar

Sorun 1: Bilgisayarım durup dururken RPC düzgün kapatılmadığı için bilgisayarınız kapatılacak diyerek arkadar bir ürür error kutucuğu açarak 60 sn sonra kendini kapatıyor napmalıyım

Sorun 2: ADSL kablosunu arkasına taktım ama yine de bana bağlan diye seçenek çıkartıyo çıldırcam[signature][hline]W.M.
Sosyal ağlarda paylaş

1. sorun için windows update yapıp tüm patchleri yap sp1 i yapamayabilirsin onu seçenekler arasından çıkarıp tüm update dosyalarını indirip yüklediğinde worm virüsü etkisini kaybeder geri sayım başladığında başlat > çalıştır ı açıp
shutdown -a
yazıp enterlarsan geri sayım duracaktır

2. sorununu anlayamadım
Sosyal ağlarda paylaş

60 sn içinde bilgisayar kapaniyor onlari kaç dakkada indirir sence.sen bosver onun dedigini :)

sasser solucanı. ve blaster solucanı..
ayrıca guvenlik duvarı olayı.
baglantin dial up ise .bağlantına sağ tıklayıp özelliklerine gel.ordan gelişmiş sekmesine tıkla.ordaki kutucugu isaretle.

olmadi şunu indir.0 60 sn içinde indirirsin. http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=tr&FamilyID=3549EA9E-DA3F-43B9-A4F1-AF243B6168F3 .bu sasser solucanı.bilgisayarini kapatir.blaster solucanı ise baglantini keser.sen yukarda dediklerimi mutlaka yap.

bide buraya bak gerek kalmıycak ama http://www.scuniverse.com/forum/viewtopic.php?t=2310&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=[signature][hline]Müzik ruhun orgazmıdır
Aşık kelle

[Bu mesaj Schifo tarafından 02 Ağustos 2004 12:00 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Schifo tarafından 02 Ağustos 2004 12:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

en güzeli temiz bil bilgisayara senin harddiski takıp ondan taratıp temizlemek. Ondan sonra zaten direkt ADSL'den de bağlanabilmen gerekir.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Morgana, internete bağlandığında makinan kapanıyor di mi. En kısa zamanda Norton Anti-Virus programı almanı öneririm.

Netsky idi di mi bu virüsün adı?[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fedaykin, 02 Ağustos 2004 12:38 tarihinde demiş ki:
en güzeli temiz bil bilgisayara senin harddiski takıp ondan taratıp temizlemek. Ondan sonra zaten direkt ADSL'den de bağlanabilmen gerekir.

önce ağbağlantılarimdan aktif hale getirmesi lazim.daha onu yapmadan bişi yapamaz.kolay olmasi lazim aktif yapmak.ondan sonra surekli aktif durumda duruyor zaten.daha sonra yapılacak seyleri anlatirim ben[signature][hline]Müzik ruhun orgazmıdır
Aşık kelle
Sosyal ağlarda paylaş

ahah lol aslında ilk adımları söylemeyi unutmuşum :-) Bilgisayarda elektirik var mı ile başlayan :D Bir kez benimde başıma gelmişti. Karşı komşunun bilgisayarı çalışmıyordu bir baktım virüs kokteyli olmuş. Bir güzel temizledim, bozulan kimi dosyaları tamir ettim veya yeniledim filan ama ne yaptıysam sesi geri getiremedim. Sürücüyü kaldırıyorum yenisini yüklüyorum filan yok olcak gibi değil. En sonunda farkettim ki hoparlör bilgisayara bağlı değil :) kafayı yiyordum az kalsın.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...