Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sphere consol hatasi

wolcano

Öne çıkan mesajlar

CRITICAL:Exception code=0c0000005, addr=04795, in Main Loop

Tx error 10038

bu hatalar neden olabilir lütfen sölermisiniz.[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]...
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu surekli ayni hata deyip duruyor birisi bişi sölesin o hatalardan zati bişi anlamadim bu konuyu daha detayli birisi anlatirsa sevnirim brox halledmiş saolsun ama anlamadim bişi[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]...
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaş kimsemi bilmiyor bu hatayi delirecem server bir kilitliyo yaninda metun sentürkün kilitlenmesi hald yemiş one oleya bu hata nedir nedendir nasil silinir nasil düzeltilir birisi lütfen sölesin.

Burdan yetkililere Sesleniyoruz Biz Hatsasiz Sphere İstiyoruz :P[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...