Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Ulan ne çirkin bi dönemdeyiz cumartesi pazar aöflerin sınavı vardı.Bu hafta nerdeyse bütün üniversitelerin vizeleri var, haftasonu da öss var.Hatta liselilerin bile sınav haftası. Böylesine bi saçma dönemde hepinize başarılar dilerim.Bu günleri de geçicez Amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 nası abi ne öss si? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 daha nisan ayındayız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 öss tekrardan 2 sınav a dönüştü öss-öys gibi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Okumanın kıymetini bilin gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 hm. e iyiymis 2 sınav olması o zaman. başarılar giriceklere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Tüm liseliler adına günün anlam ve önemini bildiren konuşmayı yapması için "facebook'da bi kıza 34567935235 kez arkadaşlık teklifi gönderen liseli" gecko'yu kürsüye davet ediyorum. Şakşakşakşakşakşakşakşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 açıköğretim e girdim lys i bekliyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar