Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

5800 WLAN problemi

Dworgian

Öne çıkan mesajlar

5800’üme kavuştum. Ancak evdeki wireless dan giremiyorum. Kız arkadaşımın evindeki ve aldığım dükkandaki wireless da şak diye bağlandı alet.

Kız arkadaşımın evinde kablonet var, benim evimde Superonline fibernet var. Bi alakası var mı bilmiyorum ama modemimin wep şifrelemesi 40bit, telefonun wep şifre gönderimi 64 veya 128 bit opsiyonlarında. Modemimde 64 bit 128 bit şifreleme diye bişey yok. Ama zaten wep şifresini kabul etmeme gibi bi problem de yok.

Sorunumu googleladım, çıkan bi çözüm elle ip ve dns atamak idi, yaptım işe yaramadı. Konu ile ilgili bilgili pati lazım. Evden WLAN e girememek tatsız sonuçta.
Sosyal ağlarda paylaş

hummmmmmmm. daha o günden beri eve gidemedim. akşam gidip önce absonun sora hacının dediklerini yapıp bi daha denicem. olmazsa sol müşteri hizmetlerini arayıp ağır giydiricem ama bak demedi deme.

ayrıca modemi kapa aç yapmam yetmez mi canım niye kullanıcı adımı fln alıyorum. hard reset mi diosun modeme. aaa niye ki :|

evde bağlı 3 bilg var hepsinin ayarları yamulur.

hımm neyse deniim
Sosyal ağlarda paylaş

HaciYatmaz said:

superonlinenın fiber modemiyle kullanıyorum hiç bi sorun yok, şifreni kullanıcı adını superonlinedan isteyip modeme reset atıp dene yada önce bi wlan şifreni değiştirip dene.

ayrıca bi arkadaşım (bide sistem uzmanı zibidi) "abi 40bit şifreleme isteyen modem ile 64 bit isteyen telefon arasında veri alınıp verilemez ki" dedi.

senin modem de pirellinin modemi dimi? wep şifrelemesi bi 40bit var bi de alakasız bi rakam. 64 128 256 yok misal
Sosyal ağlarda paylaş

hani o bit olayı için dedim, eğer şifrelemeyi değiştirdiysen sıfırlansın mayetinde. sıfırlayınca bağlantı için gereken kullanıcı adın ve şifren sıfırlandığından netsiz kalıp bana saydırmayasın diye önce şifreni iste :)

modemim prellinin mavi renkli olanından, frekans hedesi dışında hiç bir yerini kurcalamadım, telefonu aldığımdan beri sorunsuz kullanıyorum wlanı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...