reyou Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 bir resmi flassiz cekip photoshopta detaylari ortaya cikaricak sekilde modifiye etmekmi daha olmasi gereken yoksa flasli cekip parlak yerleri bastirmak, karartmak yada her ne ise suretiyle duzeltmekmi gerekir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 fotografta flash olmaması cogu zaman daha iyidir. bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 fotografı çekerken ısıgı adam gibi ayarlayıp photoshop'a ihtiyac duymamak en güzelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 her zaman mumkun olmuyo iste o yani bazen ortam lo$, flash kullaniyorum suratlari mesela bazen cok parlatiyo, kullanmiyorum bakiyorum sonra resimden bir halt anlasilmiyo, bide cogu zaman isik ayarlicak kadar vakit olmuyo cat pat cekiyosun, bide pro fotocu degilim, dijital ile cekiyorum direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deggial Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 fotoğrafçı olarak değil ama photoshop kullanan biri olarak, loş fotoyu parlaklaştırmak, parlak fotoyu loşlaştırmaktan daha iyi sonuç verir görüşündeyim. ama bu fotonun ne kadar karanlık olduğuna bağlı tabi ki, kapkara hiçbirşeyin görünmediği bir foto ise zaten yapacak fazla bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 flaş kullanmak iyidir, yetersiz ışık varsa gündüz vakti de kullanılabilir. fotoğraflar raw olarak çekiliyorsa herhangi bir sorun olmaz renk ve tonlama açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehunekel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Flaş kullanma. Fotoğraf makinasının kendinden olan flaşından bahsediyorum ama. Ha ayrıca flaş kullanma imkanın falan varsa o başka ama makinada olan flaştan mümkün mertebe kaçın. Photoshopu flaşsız fotoğrafa uygula. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar