denwa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Animsiyorum ilk yalani Adem ve Havva muzikalini Sonlandirilmasindaki Sehvetli Elmayi Animsiyorum ilk cinayeti Kabil ile Habil in amansiz it dalasini Sonlandirilmasindaki Habil'in cenazesini Animsiyorum ilk yalani Insanin insana ilk kurdugu karanligi Boyunlarina doladiklari Ilk yilani Animsiyorum Ilk aci aski Olumsuzlestirmeye calistiklari Romeo ve Juliet ikilemini Sonrasinda kurduklari dusleri Her gece dualari duyuyorum Her gece korkulari hissediyorum Askin kurdugu kahpeligi izliyorum Azrailin bileyledigi oragi Yalnizim koskoca yaratimda Yalnizim kucucuk insanin avucunda Yalnizim bir bebegin ruyasinda Dostlarim rakamlar ve anilar Adim ya kotu aniliyor Yada kotuye yakin bir yerde birakiliyor Ya bir raki masasinda kufur yiyorum Ya bir kadinin koynunda dileklendiriliyorum Ama kimse sormuyor derdimi Gun gectikce bende yoruluyorum... Onumde kimse duramiyor Herkes bu upuzun colde Birer kum tanesi Ben ise onlari cepecevre saran eskimis bir kumsaati... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 cok güzel olmus, begendim. cümlelerin, dizelerin birbiriyle uyumu süper. bu da sikmadan, yormadan okunmasini sagliyo.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denwa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Guzel yorumunuz icin tesekkur ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 rica ederim efendim, ne demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 sonuna: çevirdikçe başa dönen. gibisinden bişi bekledim. ama güzel yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar