Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Help Menü

Keane

Öne çıkan mesajlar

arakdaşlar bi help menü yazdım ama worldu arakdaşlardan aldığım için bi tane help menü yapmışlar ve ben kendi yaptığım help menüyü koyamiorum yardım lütfen şimdiden teşekürler

not:help.scp demeyin değiştiriyom olmuyo[signature][hline]Old Swords in Love Scripter&Admin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xharloan, 02 Ağustos 2004 12:14 tarihinde demiş ki:
function helppage bulmalısın sonra orayı kendininki ile düzenle.

Dostum helppage function'u yoktur Sphere'da. Paperdoll'daki HELP butonu direk olarak Sphere'da Help Packet olarak algılanır. Sphere'da bunu d_helppage olarak arar. Diyorumki, dialog'un adını d_helppage yap.

Ek bir function yapılır, fakat hard-coded olarak d_helppage'dir.[signature][hline]how much longer?
Sosyal ağlarda paylaş

işte sorunda o helppage i düzeltiom ama olmuyo normalde refresh yaptığında şu spc değişmiştir yazio ama help scriptini değiştirdiğimde demio neden olduğunu anlamadım server kapamadan yapiorum olabilir mi[signature][hline]Old Swords in Love Scripter&Admin
Sosyal ağlarda paylaş

Bak dostum, öncelikle orjinal help.scp dosyasını aç. Dialog'un adına bak, help'mi yoksa helppage mi.

Ondan sonra kendi scriptini aç
[dialog d_osman] kısımlarını -> [dialog d_helppage] yap
sonra help.scp'nin üstüne yazıp kaydet.

Ve server'a resync at.[signature][hline]how much longer?
Sosyal ağlarda paylaş

bak 2 tane help scp olabilir bütün dosyaların içine bak benim de başıma gelmişti moon gate te dene bakalım olucak mı scp lere iyi bak[signature][hline] .: AnTareS UO Owner :.

Bin Can Kahpem Hatrına Saydım Bir Yudumluk Aşkım Deli Sarhos Komplo Orduların Gardiyanları Neyim Var Ki RAPten gari !!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Aeris-, 02 Ağustos 2004 12:24 tarihinde demiş ki:
Dostum helppage function'u yoktur Sphere'da.

Yanlış bu.Xhorlan doğru söylüyor [FUNCTION helppage] olarak yapmalısın.

[FUNCTION helppage]
dialog d_yardim
return 1

[dialog d_yardim]
bu kısımlara dialog'u ekleyeceksin.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...