Keane Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 arakdaşlar bi help menü yazdım ama worldu arakdaşlardan aldığım için bi tane help menü yapmışlar ve ben kendi yaptığım help menüyü koyamiorum yardım lütfen şimdiden teşekürler not:help.scp demeyin değiştiriyom olmuyo[signature][hline]Old Swords in Love Scripter&Admin
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 [plevel 1] .help [function help] dialog d_hedehodo yapsana?[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Eğer clientteki HELP butonunu diyorsan, o butona basılınca Sphere paketleri algılar ve direk d_helppage dialogunu arar. Dialog'un adını d_helppage yaparsan sorun düzelir. Ek bir function ilede yapabilirsin tabi.[signature][hline]how much longer?
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 function helppage bulmalısın sonra orayı kendininki ile düzenle.[signature][hline]
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: Xharloan, 02 Ağustos 2004 12:14 tarihinde demiş ki: function helppage bulmalısın sonra orayı kendininki ile düzenle. Dostum helppage function'u yoktur Sphere'da. Paperdoll'daki HELP butonu direk olarak Sphere'da Help Packet olarak algılanır. Sphere'da bunu d_helppage olarak arar. Diyorumki, dialog'un adını d_helppage yap. Ek bir function yapılır, fakat hard-coded olarak d_helppage'dir.[signature][hline]how much longer?
Keane Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 işte sorunda o helppage i düzeltiom ama olmuyo normalde refresh yaptığında şu spc değişmiştir yazio ama help scriptini değiştirdiğimde demio neden olduğunu anlamadım server kapamadan yapiorum olabilir mi[signature][hline]Old Swords in Love Scripter&Admin
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Bak dostum, öncelikle orjinal help.scp dosyasını aç. Dialog'un adına bak, help'mi yoksa helppage mi. Ondan sonra kendi scriptini aç [dialog d_osman] kısımlarını -> [dialog d_helppage] yap sonra help.scp'nin üstüne yazıp kaydet. Ve server'a resync at.[signature][hline]how much longer?
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 -Aeris- onemli olan function'dur function altında yani [FUNCTION HELPPAGE] DIALOG d_xharloanhelp yazarsan benim menum açılır ama sen scriptler içine d_helppage diye eklersen serveri kapatıp açtıktan sonra eski menu yeniden açılır.[signature][hline]
Keane Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Beyler denedim hepsini olmuyo bakın benim sphere da herhangi bi script değiştirrdin mi refresh atar atmaz yazio ama help de yazmio ve ne yaparsam yapiyim o help scriptine değişmio yardım yaa[signature][hline]Old Swords in Love Scripter&Admin
Keane Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Yardım Lütfen[signature][hline]Old Swords in Love Scripter&Admin
Chimera Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 bak 2 tane help scp olabilir bütün dosyaların içine bak benim de başıma gelmişti moon gate te dene bakalım olucak mı scp lere iyi bak[signature][hline] .: AnTareS UO Owner :. Bin Can Kahpem Hatrına Saydım Bir Yudumluk Aşkım Deli Sarhos Komplo Orduların Gardiyanları Neyim Var Ki RAPten gari !!!
Khazab Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: -Aeris-, 02 Ağustos 2004 12:24 tarihinde demiş ki: Dostum helppage function'u yoktur Sphere'da. Yanlış bu.Xhorlan doğru söylüyor [FUNCTION helppage] olarak yapmalısın. [FUNCTION helppage] dialog d_yardim return 1 [dialog d_yardim] bu kısımlara dialog'u ekleyeceksin.[signature][hline]
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 bende bir an için korktum yanlış bilgi verdim diye ;)[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar