Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sipariş Merakı : Reloaded

Mathias

Öne çıkan mesajlar

Eveet Amazon'dan gene yıllık siparişimi yaptım.Bu sefer ki kitaplar :

1"Sword and Fist: A Guidebook to Fighters and Monks (Dungeons & Dragons Accessory)"
Jason Carl;Paperback;

1 "Dungeons & Dragons Deluxe Player Character Sheets (Dungeons & Dragons Accessories)"
Christopher Perkins;Paperback;

1 "Traps & Treachery: Core Rulebook (Legends & Lairs, d20 System)"
Fantasy Flight Games;Hardcover;

1 "Traps & Treachery II: A Sourcebook of Deadly Machinations (Legends & Lairs, d20 System)"

1 "Path of the Sword: A Character Resource for Barbarians, Fighters, Monks, and Rangers (Legends & Lairs, d20 System)"
James Maliszewski;Hardcover;

1 "Path of Magic: A Character Resource for Bards, Sorcerers, and Wizards (Legends & Lairs, d20 System)"
James Maliszewski;Hardcover;

1 "Sorcery and Steam (Legends & Lairs, d20 System)"
Greg Benage;Hardcover;

1 "Book of Vile Darkness (Dungeons & Dragons Supplement)"
Monte Cook;Hardcover;

1 "Book of Exalted Deeds (Dungeons & Dragons Supplement)"
James Wyatt;Hardcover;

1 "D&D Core Rulebook Gift Set, Version 3.5 (Dungeon & Dragons Roleplaying Game: Core Rules)"
Jonathan Tweet;Hardcover;

1 "Spells & Spellcraft: Compendium of Mystic Lore (Legends & Lairs, d20 System)"

1"Path of Shadow (Legends & Lairs, d20 System)"
David Lyons;Hardcover;

1 "Wonderous Items of Power (d20 System)"
Timothy Brown;Hardcover;

1 "Path of Faith (Legends & Lairs, d20 System)"
Shaun Cashman;Hardcover;

1 "School of Illusion: A Compendium of Illusion Magic (Legends & Lairs, d20 System)"
Michael Ferguson;Paperback;

1 "School of Evocation (Legends & Lairs, d20 System)"
Fantasy Flight Games;Paperback;

1 "Legends & Lairs: School of Conjuration"
Paperback;

Bunlardır. Hala mallarda değişiklik yapabilirim.Ekstra ne alınabilir veya değiştirilebilir ?[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

amazonu alsaydın :) aldıklarına bakmadım ama bin tane şey yazmışın be heheh[signature][hline]Gitar Azmanı
------------
Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki:
Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Sosyal ağlarda paylaş

Bu kitapların hepsini netten pdf olarak bulabileceğini biliyorsun dimi? Hani bilgi olsun diye yazdım, pdf hoşuna gitmiyorsa o ayrı tabi.

Ek olarak planar handbook var yeni çıkmış olması lazım.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

sword and fist tamamen gereksiz complete warrior varken.
kitapların çoğu open game liscense ile hazırlanmış. official bile sayılmaz pek. onlara pek sıcak bakmıyorum ben. onların yerine custom kurallar için wizards'ın çıkardığı unearthed arcanayı alsan daha mantıklı olabilirdi. monte cook'un hazırladığı ve malhavoctan çıkan arcana unearthed kitapları da fena sayılmaz.

gene de hayırlı olsun :)[signature][hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher

[Bu mesaj Grudge tarafından 17 Temmuz 2004 21:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

DnD almak yerine D20 system kitaplarını tercih ettim çünkü amazon'da unearthed arcana 20.000 tane satmışken Path of Magic 150.000 tane satmış ve D20system kitaplarının bariz bir üstünlüğü var. her sene 1 kere aldığım için geri kalan zamanlarda kitapların satış rakamları,review'leri,karşılaştırmaları ile bayağı zaman harcıyorum.En iyilerini alıyorum sadece.

Sword and Fist'i seriyi tamamlamak için aldım.

Not:Hatta Wonderous Items Guide 1 milyon satış yapmış.... bazı DnD kitaplarının satış rakamlarının 5000 olduğu düşünülürse .. "O NE LAN !! " demekten kendinizi alamıyorsunuz :)[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

Ne kadar tuttu bu kitaplar bende kkız için almayı duşunuyorum bayağı kitap kitaplığımı dolduracam (amaç kitaplığı dolduralım bu gun bi sus de olmuş 10 milyon 15 milyon 5 daha veririm kitap alırım))

işin esprisi okuyucam gerçekten[signature][hline]Weroq Duilwen
Paladin of the Light - Alliance of Light [AoL]
Blind Guardian
L I V T Y L E R
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...