wussy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 sn hala ısıklardamısın abi? git de senolla birol ''ABİLERİMİZ'' calsın btn telefonları ne kdr elektronik alet warsa ehuaheu görürsün riski =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 abi ozaman en iyisi Hm... hmm... bitch park[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 said: wussy, 29 Temmuz 2004 20:05 tarihinde demiş ki: sn hala ısıklardamısın abi? git de senolla birol ''ABİLERİMİZ'' calsın btn telefonları ne kdr elektronik alet warsa ehuaheu görürsün riski =) ahh be fuslat ahhhhhh[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 outtraderda antalyada ayarlayin bisey gelelim bizde onla[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 ya ben şey düşünüom denize gidek? :D[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Erutan cım bak Ne erik toplamak için ağaca mağaca çıkılır .. nede ışıklara gidilir.. Gideriz Beach parka denize karşı birer bira söleriz muhabbet ederiz.. Gidip te ilk defa tanıştığın adam la ne ağaca çıkılır ne de denize gidilir.. Denize gittin mi şöle bi boğucan su atıcan türklük yaratıcan işte :P Yeni tanıdığın adama yapılmaz.. sdfgsdfg Neyse gideriz beach e otururuz.. de 4 kişiyiz galiba antalyadan Nefr falan işi gücü var adamın[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 abi Bitch park gideriz ozmn :) erik :( istiyorum ama ben :( napalım valla ben yeni eski tanımam :) D:D:D:D:D:[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Lan git erik al gel cebine koy yersin madem ağaca çıkabiliyosun o tip bişey de yapabilirsin.. Sen barbaros a yakın bi yer oturuyomuşsun gibi bi his var içimde[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 bakın ne güzel teklifte bulunuyorum size ; thebar ın kocaman ve serin bir bahçesi var.. soole serin bi saatte 6-7 gibi orda bulusabiliriz. isteyen kahvesini, isteyen birasını içer. müzik de dinleriz, muhabbette ederiz fln...[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 tamam pazar gunu saat 6 da thebar bahcesinde diyelim o zaman uygunmu herkese gelecekler bi soylesin bakim su anda %90 gelenler: outtrader(konusmadim daha ama gelir heralde) tunca wendigo erutan ? kermit ? blizzard ?[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 ben gelirim de eternal gelirmi bilmem.[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 tunca cım c.tesi yapsak onu.. çünkü pazar günü c.tesi çaldığımız için genelde evde dinleniyorum tüm gün.. hem c.tesi buluşma sonrası prog. var isteyen barda kalır... c.tesi 19:00 nasıl?[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 hmm tamam o zaman ctesi 19 yapalim gelecek olanlar bi soylesinde ona gore kesinlessin[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 ben geliyorum, nefr e de haber verelim ki görür zaten sanırım[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 oo konserimsi faaliyetler varsa akalım biraz daha erken..[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 theBar ın sitesi budur. bahcesi geniş ve güzeldir. aynı zamanda o bahce yakın zamanda gerekli seyler subesinin açılıp, deli oyunların donecegi mekandır, şimdiden ısınınız ;) biz gece 22.30 da çalıyoruz.. isteyen kalır dinler :)= bahcede ağaç fln da var erutan ı salarız zıplar hoplar tırmanır, ne bileyim işte.. hiperaktif çocuk maşallah... bahcede perde var bi yandan da jackass seerederiz. olmadı ben size kukla oynatırım :p[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 cmrtesi gelemem ben :( bu hafta biraz zor abi austosta fln anca[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 biliyoruz vcanım thebarı o kadar değil.. ben bayaadır uğramıyodum.. yine o sola dönünceki yerde mi..? bi ara bi taşındıydı..[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 eski yerinin ordan girip bi on metre daha gidiyosun.. 2 katlı bi bina, bahcesi otoparkı fln var artık.. eski roof da room adını alıp oraya tasındı[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 hee tamam biliyorum oradaykende gitmiştim.. Tamam ben gelirim hatta gelicem.. Ama herkese bi sorunda millete uymaz falan orası ona göre kesni bişeyler yazalım[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 kaleiçi herkeze orta nokta die dusundum zaten ama soralım tabi[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Ben de ben de! zaten istanbuldakine gidemedim. sinir oldum. Beni koyabilirsiniz listeye.[signature][hline]Warning! A nuke has been launched! DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Bende antalyadanımmmm !!!!! :D[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... N o t o r i u S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 The bar olursa gelemem arkadaşlar tasvip etmedigim ortamlar..önemli olan tanısmak rahat bir muhabet ortamı kurmak..Yani orda bangır bangır muzigin içinde -selamlar ben eternal ehe hehe - Heee ?!!? - eternal..eternal.. - Abi cok ses var !?! - oke olmaz yani[signature][hline]eternal metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 eternal theBar ın futbol sahası kadar olan bahcesinde toplanacaz. zaten saat 7 de barda işimiz ne? açık havada yani.. boole limon ağaçlarının altında ;)[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar