hbby Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 walla bence nWn oynayabilen ve onun mantığını anlamış bir insan dünya üzrinde pek fazlaca bulunduğu kanısında değilim... tamam nwn bitirmiş olabilrisiniz ama önemli olan oyunun mantığı.. oyunların mantıklarını çözmek kolaydır ama nWn mantığı çok çok ayrı bişeydir... bunu ben 3 senedir oynamama rağmen hala çözemedim... iyi günler dilerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 hmm?nwnnin anlamı? zten yıllardır bunu çözmye çalışıyorum :P[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 nwn kadar kolpa oynanabilirliği olan oyun az bulunur. bitmio ayrıca. ama ewet o son half dragon balor tarzındaki şeyleri de kesip bitirmiştim geçen sene.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 katılıyorum ! nwn bitirmek ayrıcalıktır, sabır göstergesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 e ben ilk defa sp takılıyorum birazdan luskana girecem.şu ana kadarda hiç zorlanmadım,nedir yyani? oyun bitince madalyamı takacaklar?[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aytoz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 oyun 6 chapter da, biraz uzun sürüyo ve bayıyo ondan kendine madalya takabilirsin bittiğinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 hmm anladım,tabi ben chpter6ya gelmediğmiden konuşuom vır vır. :)[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 sonlarda şehrin içinde hill giantlar topluluk halinde dalıyo. party yok sen warsın bi de hatırlatırım :)[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 parytsiz olmaz,bıraksalar grimgnav beni dövecek,grimggnav o monk herif,inanılmaz güçlü bir npc,bırakıyom tek aşına herkesi dövebiliyo,onu takımınıza alın dumur olacaksınızz.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar