Natural Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Dün rüyamda pentagramı görüdüm Minübüsteyim beşi birden minibüse binio lar falan:) Sonra inip taksiye biniyorum taksi şöförü metin türkcan :) aaa ne işin war senin burda diorum!napim be abi albüm satışlaroı kurtarmio diyo! sonra adama soruorum ilk konseriniz ne zaman ya diorum! bekle yeni albüm çıksın öle diyo şimdi yeni parçalarla uğraşioz işin suyunu çıkarcaz birürü parçamız oldu dio!!! :):):):)[hline][b]Kart-An Ezzateni Esharra Ekutenni ANTİ-Chemical[b]
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 muhohaha :) ben de aşık olduğum kızları görürdüm küçükken :)[hline]Infernal_Reborn, kendisine tapan fanlarından hergün yaklaşık 300 tane "you rule" mesajı alarak paticiğin en karizmatik kişiliği seçilmiştir. Recall06, 23 August 2003 07:07 tarihinde demiş ki: infernal abi you rule abi senin üstüne kimse tanımam abi sana taparım abi zaten çok da sazanım abi mazur gör abi atladım direk abi küçük emrah tripleri abi
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 metin taksici :))[hline][b]Kart-An Ezzateni Esharra Ekutenni ANTİ-Chemical[b]
melkormajere Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 ehauheu başka gorcek bişi goremedinmi (lafa bak) :D arada bende kendimi sahnede yanlarında hayal ederim :D
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 bi tarafın açıkta kalmışsın uyurken,yada ceryanda fln klmıişsın[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a
weroqsheth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Bravo sana bravo gerçekten cok guzel bir ruya :)[signature][hline]Weroq Duilwen
karabocek Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 ben artık hiç rüya görmüyorum ühühühü :([signature][hline]| Paticik KO Moderator | Dead Winter Reigns |[b] Sabırlı bir insanın öfkesinden sakının. |Bloody|[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 way be 22 gn sonra bu rüyanın üzerinden 1 yıl geçmiş olcak:)nerden buldunuzda upladınız topiği bilmem:)[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :horace::hmm::lol::rock::hrr::yapma::-P:utaniem::-?:-):):D:-O;)8-):(:|
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: FRP_Master, 01 Ağustos 2004 14:43 tarihinde demiş ki: ben artık hiç rüya görmüyorum ühühühü :( Herkes her zaman rüya görüyor ancak bir kısmımız hepsini uyanıncaya kadar unutuyor. Durumun budur ve ben de böyleyim.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 dün gecwe(gece diebilirseniz 5 buçukta yattım) rüyamda merlin mensını gördüm huuuargh ne krokunçtu bea.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a
Öne çıkan mesajlar