Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Logitech NX-80 Mouse

MrLevie

Öne çıkan mesajlar

Doğrudur fiyatı düştü. Ben laptop alırken geçen aylarda yanında 39 liraya verdiler 70 liralık mouse'u. Şuan kullanıyorum mesela. Kablosuz hiç kullanmazdım, ama bu bambaşka. Beni benden aldı. Çok hassas ve güzel. Hiçbir sorun çıkmadı bikaç aydır. Gerçek lazer var öle ışık mışık yok altında. En kötü zeminde bile kusursuz çalışıyor. Kesinlikle almalısın. Ayrıca pil ömrü 260gün felan, çok şaşırtıcı.
Sosyal ağlarda paylaş

az once aldim. cok ilginc oldu; teknosaya gittim baktim agoraya 40 tl. iyi hos bari mediamarkta da bakayim bari dedim.

gittim ustte teshir mouselara bakiyorum benim mouse yok. fiyati da yok. ama kutulusu var. neyse gittim bi adam buldum fiyatini sordum bakindi bakindi bulamadi sanirim 89 liraydi dedi dumur oldu
dedim bu nasi is teknosa da 40 tl? hmm hadi ya dedi dur sorayim dedi kutuyu kaldirdi bi baktim arkasinda kutunun 59 tl yaziyor.

kosarak uzaklasmamin ardindan. agoradaki teknosa exxtra ya daldim haydaaa mouse kalmamis:S

adam aradi taradi bulamadi, brn de sinirlenip gittim diger teknosadan 40tlye aldim.

bi mouse yuzunden cektigimize bak be.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...