Vidar Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 uyduruk duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 yani skill set Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 target mi ? aoe mu peki damage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Dümdüz gidip non-neutral olan ilk şeye çarpıyo... Çok yalan hero ya. http://www.youtube.com/watch?v=rhAJ6HW5XIE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 yalan heroya benzemiyo ya iyi bence ultisi güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Kaçması çok kolay bir ulti ama. Ulti biraz yenilik istiyo bence hala ama test forumlarındaki chipper rage başlıklarından sonra bazı önerileri dikkate aldılar yeni patchde. Şimdikine göre: ilk skill chargeli oldu. 4 roket spamlayabiliyosun. dmg ve manayı azalttılar biraz. 140 dmg 65 mana 2. skill (tar) adama attıktan sonra roketi patlatırsan adam yanmaya başlıyo. 50 magic dmg per sec. 3. skill + magic armor yerine vurulan magic dmgnin %20 sini 600aoe ye geri yansıtıyo. Şimdi de abarttılar biraz gerçi ama daha bi adama benzemiş. Yalnız bu heronun yapımıyla s2 nin olayı kavrayamadığını anladım ben. oyunu competitive yapçaklarına gidip hala abidik fun herolar koymaya çalışıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 benim aklımda çok güzel hero fikirleri var. beni işe alsınlar olayı kurtarırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 abi amac zaten oynaması eglenceli herolarla competetive yapmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Böyle goblin gibi değil de tuzak kurabilen biri yakalanınca yanına ışınlanabilen bi hero istiyorum ben. anubyarak ultisi ve manaburn versinler bir de mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 oooooh beleş genk, dogru zamanda dogru yere götürücek kacmasını engelliycek, manaburnleyip cevap vermesini engelliycek oh negzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Yok ya o kadar da değil. Sand wraith in early-mid game versiyonu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 tuzak fikri guzel aslında behemoth gibi obstacle yaratan bikac herodaha olmalı bence, ne bileyim, daha oyuncaklı daha kafa yoran seyler. dotada bi tane hero vardı tauren chieftan skinli mesela o baya zevkliydi, cok kasıntıydı kullanması ama biraz tweekle o kafada bi hero baya is yapar bence honda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 invoker lazım bu oyuna bide rexxar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 ben bu heroyla efsane oynardım dotada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Ben dotada puppet ile harikalar yaratırdım. Betabeta da changelog yasağı kalktı, son testler yapılıyor, bugün yarın yeni hero gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 cok hero lazımda bunlar en gereksizlerini yapıyorlar. Yarın öbür gün'de bi tane carry sürerler piyasaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 http://knowyourmeme.com/i/000/043/423/original/gobfuckyea.JPG?1268680237 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 http://forums.heroesofnewerth.com/showthread.php?t=104027 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 dark lady lan bu resmen. eline başka bişi vermişler o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 tipini beğendim. tipini beğendimde carry heralde bu. ya tank gelsin tank SETERE hirosu gelsin adam gibi plix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 of tam dakka 19'da runed exe çıkmalık hero olmuş. deli gibi creep keserim ben bunla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 enteresan olmus. ilk skilli cleave, magic dmg ve mana burn gibi bisey ikincisi stunlu mtunli, attigin adamin kopyasini cikariyo, aoe sanwraithin kumu gibi biraz ucuncusu shield, move speed, evasion veriyo bi de bi spelli negate ediyomus ulti de, phantom lancerin iluzyon birakip kacma skillinden. bi de ciplah ciplah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 shieldi acip havuza girilebiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 şu an sadece test clientinden mi ulaşabiliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar