Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

New Hero Announced - The Saboteurs

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
YESSS YESSSSSSSSSSSSS YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
abi pugna felan isteyen adamlara ya bi birakhhhh diyorum
abi goblin ya otesi war mi eauheauha
oh be 1500 dmg suicide ile chronos rushlicam
mis mis
Mesaj tarihi:
Azmodai said:

off bu hero sacma salak bisi ya, niye oyuna koyarlar ki poff. ayrica 600 AOE dmg veren mayinlar nedir yahu, saka gibi.

az bile kullanması daha kolay bisürü ulti daha cok vuruyo hemde baska skilleride var o herolardın. git ancient stackle
Mesaj tarihi:
pardon da 3-4 tane mayini yan yana koyma olayi olursa cidden fiyasko olur. sacma sapan dezaynlar.

Al bak, berkay falan heycan yapti, anlayin heronun hitap ettigi kesimi sadhgfhsgfh
Mesaj tarihi:
Helcaraxe said:

BonePART said:

abicim goblinin olayi suicidedir
bide rush koymuslar nasil bi akilsa eauhea

tam tersi. Onun olayı mayın koymak.

berkay baba gercek hayatta da troll oldugu icin goblin dedigin sey onun icin suicidedir. tartismayin hic sdfgdf.
Mesaj tarihi:
Azmodai said:

Cuce said:

wardI atıyosun dealyı var, sonra gorunmez o9louıyo yıne delay sonra patlıyo, o sırada kır gıtsın ıste

oldu.

Honada apmin yetmiyosa git sims oyna
Mesaj tarihi:
Azmodai said:

spark icin de testisleri gorunen bir hero eklensin. anca net uzerinden laf atmalar nereye kadar arkadas?

yuz yuze karsima gecip olum dovusune cikabilecek misin?

ahahaha ölüm dövüşü.
Mesaj tarihi:
Cuce said:

3 apmle yapıcağı taktikte bide dakka basını kacıran adam konusmasın bence

her ne kismetse her oyunda basariyla uyguladigim bir taktigi senle oynarken KAFA SILKTIGIN ICIN uygulayamadim.

midemi bulandiriyorsun cuce, lutfen bas git artik bu konudan, ama giderken 3-4 yere bos bos tikla da apm degerin yuksek ciksin :/
Mesaj tarihi:
ben neden gidiyorumki, anlamadım valla. cümlen bitmeden eline mause alamıyomusun nedir yani?

Hayır sen o taktiği yapıcam dediğinde benim pek bi beklentim kalmamıştı oyundan.
  • Yeni Oluştur...