Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 off bu hero sacma salak bisi ya, niye oyuna koyarlar ki poff. ayrica 600 AOE dmg veren mayinlar nedir yahu, saka gibi.
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Cons said: abvblizzard said: s2 nin açıklaması var mı? "s2 tuttunuz" GASDGAS
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 YESSS YESSSSSSSSSSSSS YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS abi pugna felan isteyen adamlara ya bi birakhhhh diyorum abi goblin ya otesi war mi eauheauha oh be 1500 dmg suicide ile chronos rushlicam mis mis
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 sen heronun olayını anlamamışsın abi.. sdkfjds
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 abicim goblinin olayi suicidedir bide rush koymuslar nasil bi akilsa eauhea
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Azmodai said: off bu hero sacma salak bisi ya, niye oyuna koyarlar ki poff. ayrica 600 AOE dmg veren mayinlar nedir yahu, saka gibi. az bile kullanması daha kolay bisürü ulti daha cok vuruyo hemde baska skilleride var o herolardın. git ancient stackle
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 pardon da 3-4 tane mayini yan yana koyma olayi olursa cidden fiyasko olur. sacma sapan dezaynlar. Al bak, berkay falan heycan yapti, anlayin heronun hitap ettigi kesimi sadhgfhsgfh
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 BonePART said: abicim goblinin olayi suicidedir bide rush koymuslar nasil bi akilsa eauhea tam tersi. Onun olayı mayın koymak.
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 10 sn cooldown ile 6 sn aoe stun nasıl bi mantıktır ya.
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 wardI atıyosun dealyı var, sonra gorunmez o9louıyo yıne delay sonra patlıyo, o sırada kır gıtsın ıste
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Helcaraxe said: BonePART said: abicim goblinin olayi suicidedir bide rush koymuslar nasil bi akilsa eauhea tam tersi. Onun olayı mayın koymak. berkay baba gercek hayatta da troll oldugu icin goblin dedigin sey onun icin suicidedir. tartismayin hic sdfgdf.
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Cuce said: wardI atıyosun dealyı var, sonra gorunmez o9louıyo yıne delay sonra patlıyo, o sırada kır gıtsın ıste oldu.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 azmo için ingame whaambulance eklensin goblinle beraber
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 adamda combatı bekliyordu wardı dikmek için asdfds
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 spark icin de testisleri gorunen bir hero eklensin. anca net uzerinden laf atmalar nereye kadar arkadas? yuz yuze karsima gecip olum dovusune cikabilecek misin?
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Azmodai said: Cuce said: wardI atıyosun dealyı var, sonra gorunmez o9louıyo yıne delay sonra patlıyo, o sırada kır gıtsın ıste oldu. Honada apmin yetmiyosa git sims oyna
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 bunu diyen adam da 2. lvl da electric shield aliyor. :/
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Azmodai said: spark icin de testisleri gorunen bir hero eklensin. anca net uzerinden laf atmalar nereye kadar arkadas? yuz yuze karsima gecip olum dovusune cikabilecek misin? ahahaha ölüm dövüşü.
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 3 apmle yapıcağı taktikte bide dakka basını kacıran adam konusmasın bence
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Cuce said: 3 apmle yapıcağı taktikte bide dakka basını kacıran adam konusmasın bence her ne kismetse her oyunda basariyla uyguladigim bir taktigi senle oynarken KAFA SILKTIGIN ICIN uygulayamadim. midemi bulandiriyorsun cuce, lutfen bas git artik bu konudan, ama giderken 3-4 yere bos bos tikla da apm degerin yuksek ciksin :/
fede Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 dotada en çok goblin alıp en çok quit çeken azmo, topikte en çok postu olan yine azmo bu işte bir yalnızlık var
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 fatih sanirim hata var, goblini dota oynadigimiz 2-3 yil boyunca 2 kere falan almisimdir :/
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 ben neden gidiyorumki, anlamadım valla. cümlen bitmeden eline mause alamıyomusun nedir yani? Hayır sen o taktiği yapıcam dediğinde benim pek bi beklentim kalmamıştı oyundan.
Öne çıkan mesajlar