Dayman Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 ben hiçbişi anlamadım bu hirodan ya. biri anlatabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dayman Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 anladım biraz şimdi ikinci kez oynayınca dkfh baya tatlı eğlenceli bişey ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 hee zaten ehr oynadığımızda, dünyayı krutarmalıyız! kötüler her zaman kazanır!!! diye oynuyoduk, bunny geldi bozuldu hersey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 çok ciddiydi zaten oyun da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 yeni hero güzel olmuş ama oynaması bayağa zor alışmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dayman Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 gereksiz iyi abi yeni hero. nomadden beter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Bunny pred bence yanlış bir seçim. Kaymak gibi skini üzerinde magic immunity kullandığında ne zaman etkisinin geçtiğini ayırt etmek çok zorlaşmış. Pembe yapsalardı daha iyidi gay rampage ile beraber iyi giderdi. Ayrıca yeni hero Sallioute, iki oyundur dw ile karşıma geliyor. Birinde kullanıcısı 1.8 kd ve 1780 psr li bir fransız idi. Daha Chu mu gelmeliydi karşıma bilemiyorum ama her iki oyunda da oyun başı tecavüz ettiler. Oyun sonunda ise ortadan ikiye ayırmak pek zevkliydi. Hah birdaha Sallioute varsa Dw mid /özellikle melee) gitmeye kalkmayın çok bela bir hero. Tremble ile nasıl gider denemek lazım ama en iyisi o heroya karşı range gitmek (flint olabilir) daha iyi seçim olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 o ninja hero'ya karşı şu an gözümdeki en iyi anti tort ve valk dır, bi de wh ve bubbles olabilir. Ama takım oyununa da bağlı biraz, alt koridor dan gank gerektiren bi hero çünkü. koordinasyon sağlam olması lazım. edit: bir de, nerdeyse bütün top rating oyuncuların alt karakterleri var, mm atmak için, bir iki defa denk geldim, inanmadım adam girdi diğer acc den whisper attı. Hatta şöylede bi diyalog olduydu, -If u think u're SK.Fogged, I'm Mr.Swish btw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 benim karşımda henüz iyi oynayan biri çıkmadı çok zayıf buldum açıkçası gank yaparken de hiç sorun çıkmadı direk gidip indiriyore edik:yeni olduğu için belkide hep ilk kez denemek için alanlar denk gelmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 silhuette'e anti hero arıyorsaniz cevap, herhangi bir nuker. kopya olmadıgından eminseniz pyromancer, witch slayer, deadwood'la instant öldürebilirsiniz.(beni öldürdüler ordan biliyorum.) ama ninja sizseniz, geomancers bane ve önünüzde durucak tank varsa oyunu domine edersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 bence oyunu domine edebilecek bir carry değil çok fazla feedlenmemişse benimle aynı takımda bir kez oldu hiç bi işe yaramadı yinede kazandık,rakip olduğu zaman domine ettiğini hiç görmedim nomad> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 silhouette eglenceli gozukuyor, pro herosu :p bu aksam patch yapayim bakalim 1 haftadir girmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 yeni hero cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 yeni hero replay'leri böyle videolar görünce gaza gelip oynayasım geliyor fakat beceremem gibi geliyor bana herifler ya çok sakin ya da ben çok heyecanlıyım,videoda izleyince herşey çok sakin gözüküyor fakat benim fightlar böyle göz açıp kapayıncaya kadar bitiyor sanki :) videolarda çok güzel tıkır tıkır oynuyor abilerimiz. psr aralığıyla ilgili bilgim yok belkide düşük psr olabilir. http://www.youtube.com/watch?v=Ec-kCyV8grY http://www.youtube.com/watch?v=YYNEhEaTI-4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 yeni hero ağır vuruyor. oyun başlarında çok op, kasarsa oyun alıyor ama kasamazsa vay haline, 900 hp ortalarda geziyor gelen vuruyor giden vuruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 cuma yeni hero geliyomuş ranged str http://forums.heroesofnewerth.com/showthread.php?t=255105 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 ranged str dedin beni benden aldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 ben demedim onlar demiş *The first true Ranged Strength hero is coming Friday! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 aklıma direk dotanın delikanlı herosu huskar geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 aynen offical forumda herkes huskar istiyor fakat port yapmıyorlar artık o yüzden kendi yaptıkları herolardan olacak yakında spotlight videosu koyarlar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 http://uk.pc.ign.com/articles/116/1166046p1.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 ben de bunu gordum simdi. hero cok zevkli gibi gozukuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 ben kesin pull push filan ne varsa karıştırırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 acayip zevkli bi hero, tam behe/ss/temp ile harikalar yaratır. tabi first ban olur ilk 2 hafta kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 abi her hero ciktigi ilk hafta first ban olmali zaten o kadar dengesiz oluyo i ilk 2 hafta hatta 1 ay dengesizden ote bide counteri bilinmiyo 1 ay sonra iste aaa bu mu diyip direk kasiyosun neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar