Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

New Hero Announced - The Saboteurs

kerim

Öne çıkan mesajlar

Bunny pred bence yanlış bir seçim. Kaymak gibi skini üzerinde magic immunity kullandığında ne zaman etkisinin geçtiğini ayırt etmek çok zorlaşmış. Pembe yapsalardı daha iyidi gay rampage ile beraber iyi giderdi.

Ayrıca yeni hero Sallioute, iki oyundur dw ile karşıma geliyor. Birinde kullanıcısı 1.8 kd ve 1780 psr li bir fransız idi. Daha Chu mu gelmeliydi karşıma bilemiyorum ama her iki oyunda da oyun başı tecavüz ettiler. Oyun sonunda ise ortadan ikiye ayırmak pek zevkliydi. Hah birdaha Sallioute varsa Dw mid /özellikle melee) gitmeye kalkmayın çok bela bir hero. Tremble ile nasıl gider denemek lazım ama en iyisi o heroya karşı range gitmek (flint olabilir) daha iyi seçim olacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

o ninja hero'ya karşı şu an gözümdeki en iyi anti tort ve valk dır, bi de wh ve bubbles olabilir. Ama takım oyununa da bağlı biraz, alt koridor dan gank gerektiren bi hero çünkü. koordinasyon sağlam olması lazım.

edit: bir de, nerdeyse bütün top rating oyuncuların alt karakterleri var, mm atmak için, bir iki defa denk geldim, inanmadım adam girdi diğer acc den whisper attı. Hatta şöylede bi diyalog olduydu,

-If u think u're SK.Fogged, I'm Mr.Swish btw.
Sosyal ağlarda paylaş

silhuette'e anti hero arıyorsaniz cevap, herhangi bir nuker.
kopya olmadıgından eminseniz pyromancer, witch slayer, deadwood'la instant öldürebilirsiniz.(beni öldürdüler ordan biliyorum.)
ama ninja sizseniz, geomancers bane ve önünüzde durucak tank varsa oyunu domine edersiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

yeni hero replay'leri böyle videolar görünce gaza gelip oynayasım geliyor fakat beceremem gibi geliyor bana herifler ya çok sakin ya da ben çok heyecanlıyım,videoda izleyince herşey çok sakin gözüküyor fakat benim fightlar böyle göz açıp kapayıncaya kadar bitiyor sanki :) videolarda çok güzel tıkır tıkır oynuyor abilerimiz.
psr aralığıyla ilgili bilgim yok belkide düşük psr olabilir.

http://www.youtube.com/watch?v=Ec-kCyV8grY

http://www.youtube.com/watch?v=YYNEhEaTI-4
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...