Masticore Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 valla direk puzzle akar abi. Hayvan gibi grindliyosun sayesinde,kuşun var kimse gang'leyemiyor seni + slow,stun'un var zaten. Demon'larda hayvan gibi damage vuruyor domuzla beraber. Ama bu puzzlebox fiyatı can sıkar ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 dün 2vs2 de bi tundra fena ezdi bizi. puzzle basti mis gibi 1. skilli zaten spamlıyor adam cd diye bişi yokmudur nedir.early gamede ezdi geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Daesu said: dün 2vs2 de bi tundra fena ezdi bizi. puzzle basti mis gibi 1. skilli zaten spamlıyor adam cd diye bişi yokmudur nedir.early gamede ezdi geçti abi birinci skillde sorun cd den ote mana mana sorunun astin mi basiyon surekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 1. skill dedigim 2 de olabilir yurden buz sarkıtları cıkıyo ama adamın minionlarını hiç görmedik hiç skill vermedi galiba onlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 mana regen bisi yapti galiba o ilk ya . bide keeper aldı arkadaş kamufle olamıyo bi koyuyor skilli agaç magaç ne varsa alıyo götürüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 gang ve chase icin cok elenceli o agac olayi ya dun oynadim adam juxxing yapti kendince bi koydum baltayi adam keriz gibi kaldi boslugun ortasinda eaheauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 lvl 3 sonrası jungleda yapabilir gibime geldi bu karakter bana. 1k yı toparladımı mana ring yapip girebilir bence.rexxarla yapiliyormuydu ringin ilk parçasını alıp 2 de mana aldımı gider aslında lvl1 direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 boel atıyodu baltayı, 3 tane creep noktasını pulluyodu falan, bi aıdan atıp geri donmeden baska bi acıya gidip falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=_AKbYAdRCQo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 son saniyede war doubl spawnla yandaki creep spotu ayni baltayla hem cekiyo hem dmgliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 dota isimleriyle yaziyim. ring of basilius la başlayıp sange&yasha vladimir build iyle carry de oynanabiliyor ama yapılabilecek en iyi item puzzlebox (oley hon :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 tundraya sy,pt,vlad yaptım aynı level witch slayer ile aramızda yaklaşık 80 90 attack vardı onda sadece staff ve pb varken biraz düşük gibi geldi attackı bana gerçi olayı speed stacklemek sanırım ama yinede az değil mi başka bi heroya yapsan çok rahat oyun götürür bu itemler.(mid game) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Tamamda sen adama 2 vurduktan sonra o 1 kere vurana kadar sen 5 kere vurmaya baslıyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amenquiver Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 S-H said: tundraya sy,pt,vlad yaptım aynı level witch slayer ile aramızda yaklaşık 80 90 attack vardı onda sadece staff ve pb varken biraz düşük gibi geldi attackı bana gerçi olayı speed stacklemek sanırım ama yinede az değil mi başka bi heroya yapsan çok rahat oyun götürür bu itemler.(mid game) sy ile mid gamede oyun götürecek az hero var malesef :) Ayrıca Tundra aldığı öküz gibi attackın yanında öküz gibi de statlara sahip oluyor. Mana sıkıntısı da olmuyor heronun zaten. Tundra'nın tüm cümleyi hoplatabilmesi için ultra farmlamış olması lazım o da pro oyunlarda zor bir iş. Tundra yanına aldığı 2 3 dost heroyla ortalığın tozunu attırır ama. 1e1'de genellikle harcanır kendisinden daha üst seviyede bir oyuncu varsa. sürekli spawnlayabildiği buzları , petleri ve ultisiyle takımına büyük bir katkı sağlıyor. Yani "hacım bunda niye böyle dps yok" demenin de bir mantığı yok. Ayrıca 2 disable skilli bulunan slayer'a karşı da tek başına iş yapması biraz zor. slayer abimiz az akıllıysa pek hareket ettirmez. Bununla birlikte slayer'ın gayet güzel ap'si var. 1e1 turnuva replaylerinde belki denk gelmiştir. Lion'a sy , mkb kasarsan 7 düvel tanımıyor eziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 orda ws ile karşılaştırmamın sebebi yüksek attackı olması yani base attack biraz düşük gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amenquiver Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Peti ve pasif attack speed buffı olan bir str hero için gayet makul seviyede bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 yeni hero kunkka olacakmış,gladiator temasıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 BAYADIR BELLIYDI KUKUnun yeni hero olcagi zaten argggh felan yaziyolardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 pek komik olmamış gibi sanki kimse görmeden editle istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 puahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 S-H said: pek komik olmamış gibi sanki kimse görmeden editle istersen benim mesaj mi komik olmamis olsun diye yazmadim ki caps acik kalmis sonadan farkettim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 ben de anlamadım, noluyo lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 " KUKU " nun geleceği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 dotaya geldiğinden beri kuku o yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar