Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

New Hero Announced - The Saboteurs

kerim

Öne çıkan mesajlar

tundraya sy,pt,vlad yaptım aynı level witch slayer ile aramızda yaklaşık 80 90 attack vardı onda sadece staff ve pb varken biraz düşük gibi geldi attackı bana gerçi olayı speed stacklemek sanırım ama yinede az değil mi başka bi heroya yapsan çok rahat oyun götürür bu itemler.(mid game)
Sosyal ağlarda paylaş

S-H said:

tundraya sy,pt,vlad yaptım aynı level witch slayer ile aramızda yaklaşık 80 90 attack vardı onda sadece staff ve pb varken biraz düşük gibi geldi attackı bana gerçi olayı speed stacklemek sanırım ama yinede az değil mi başka bi heroya yapsan çok rahat oyun götürür bu itemler.(mid game)

sy ile mid gamede oyun götürecek az hero var malesef :) Ayrıca Tundra aldığı öküz gibi attackın yanında öküz gibi de statlara sahip oluyor. Mana sıkıntısı da olmuyor heronun zaten. Tundra'nın tüm cümleyi hoplatabilmesi için ultra farmlamış olması lazım o da pro oyunlarda zor bir iş. Tundra yanına aldığı 2 3 dost heroyla ortalığın tozunu attırır ama. 1e1'de genellikle harcanır kendisinden daha üst seviyede bir oyuncu varsa.

sürekli spawnlayabildiği buzları , petleri ve ultisiyle takımına büyük bir katkı sağlıyor. Yani "hacım bunda niye böyle dps yok" demenin de bir mantığı yok. Ayrıca 2 disable skilli bulunan slayer'a karşı da tek başına iş yapması biraz zor. slayer abimiz az akıllıysa pek hareket ettirmez. Bununla birlikte slayer'ın gayet güzel ap'si var. 1e1 turnuva replaylerinde belki denk gelmiştir. Lion'a sy , mkb kasarsan 7 düvel tanımıyor eziyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...