Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 said: horacegoesskiing, 28 Temmuz 2004 21:00 tarihinde demiş ki: hah. ne güzel söyledin. entertainer. şebek arıyosam michael angelo izlerim kardeşim. eheh. ağzımdan aldın ya. adam her şekil tersten çalıyo falan, bi üst bi alt noluyoruz dedirtiyo. bi videosunda 29 perdeli gitar çaldığını gördüm, böyle perdeler olmuş milim kadar, adam orda gam çalıyo bıdı bıdı.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Norton_Antor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 said: Numb, 28 Temmuz 2004 23:39 tarihinde demiş ki: ben gitarsit dedigin adam yani böyle bir teoman böyle bir haluk levent gibin olmalı. sen black eyed peas falan izlemişsin galiba aklın yerinde değil:)
BlacKDagger Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 teoman eayhuheaauheauhuh en ii gitarist benim lan dunyanın yok ötesi :p :D :p[signature][hline].:Ragnarok Online:. Gorlog:[i]: 7x/3x [i]†Grand†Cross† Crusader |Gotham Radio Winamp|
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Dave Murray - iron maiden Twiggy ramirez - eski marilym son - perfect circle (bass) Joe Satriani Slash - Guns n roses[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 said: Black_B, 27 Temmuz 2004 22:04 tarihinde demiş ki: sanat ve güzellik kavramı herbirinize göre farklı ve herbiriniz haklısınız steve vai mükemmel satrianide mükemmel o malmsteen de mükemmel!! herbirinin kendi açısından güzelliği var ben hayatımda malmsteen kadar hızlı notabasan insan görmedim ama satriani veya santana kadar tatlı melodileri yapanı da çok az gördüm.. şahsen malmsteen in bi çok şarkısını dinlerken küfür ederim senin gibi gitar çalanın biiiiip biçiminde adam iyi çalıyo ama müziği hoş değil çünkü onun için iyi gitar çalmak hızdan ibaret satriani nin bi çok parçasında zevkten 4 köşe olurum onun için hız değil melodiklik önemli.. çok pis sentez yaparım :) sen nerden tanıyosun malmsteen'i onun akrabası mısın?.onun için iyi gitar çalmak hızdan ibaret'tir diyosun.suanda neler yaptığını biliyor musun? bu yorumları yapan arkadaşlar gitara başlayıp kendini geliştiremeyenlerdir! sonrada dünyaca ünlü insanları eleştiriyortsunuz. kendinizi eleştirin ilk önce. böyle sorular sormayın.
leo_brouwer Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 üstteki mesajı ben attım.aeris'in nikinden yannıslıkla.prd
SilverSurfer Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 said: horacegoesskiing, 28 Temmuz 2004 18:45 tarihinde demiş ki: hakkaten ya. satriani başka bişi. gitarist diil de. sanki gitar o adam için var... annatamıyorum. ben anlıyorum, love thing diyosun ya da forgotten aah ah...[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity
Norton_Antor Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 said: leo_brouwer, 29 Temmuz 2004 15:10 tarihinde demiş ki: üstteki mesajı ben attım.aeris'in nikinden yannıslıkla.prd nası ya?aynı cafeen falan mı giriosunuz yoska ev arkadaşı veya kerdeş falan mısınız
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 norton gereksiz adamsın ya :)[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
commendante Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 hatttt yada santana gerçi demir demirkanıda gördüm o da baya sağlamdı ama yinede dünyanın en iyisi olurmu bilmem
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Ulan gitaristmi görmdiniz olum siz??? Marty Freidman ve ya Kirk Hammet diyince akan sular durur... bide Malmstain Stive Vai Satriani fln vardır ama bunlar Prograsifçi tiplerdir.. Yani çalmayı iyi bildiğini ispatlayan vıcvıcı sololar atar dururlar... tabiki dünyanın en teknik solo gitaristleri prograsifçilerdir ama en iyi solo gitarist olabilmek için teknikle ruhu en iyi şekilde birleştirmek gerekir. işte bunu en iyi yapanlarda en başta yazdığım gibi Marty Freidman ve Kirk Hammet'tır. Türkiyenin en iyi gitaristi kimdir diye sorarsanız size rahmetli Yavuz Çetin derim ve konuyu burada bitiririm..[signature][hline]Fight Fire With Fire Ending is near Fight Fire With Fire Brusting With Fear WE ALL SHALL DIE
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 kirk hammet ? çocukken bende iyi gitarist zannediyodum onu :) kirk hammet sadece kalabalık yapıyor metallida daki hemen hemen bütün ritimler ve master of puppets gibi şahane sololar Hettfield a ait :) kirk hammet=wah pedalı.Kirk hangi tekniği kullanıyor benim bildiğim tek sweep yaptığı şarkı CD oda 3 telden dandik bişey.Geç sen bu işleri :) hammet melodiklik olarak satriani ye yaklaşamaz[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
commendante Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 hammet de iyi sölemeyi unuttum ama ne biilim bana santana daha bi iyi geliyo teknik olarak dediiniz gibi malm güsel
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Proxa kardeş bu işten anlamadığın hemen belli oluo. kardeşim sene 1983 'te Kill'am All albümündeki sololarının 7 tanesiyle ödül alıp baştacı yapılan dünyanın en iyi gitaristi seçilen eleman kimdir bi araştır bakalım.Sen anca diyosun ki SWEEP NERDE? bu adamlar ozamanlar thrash metal yapıodu. thrash metalin içinde sen nası bi sweep beklersin ki??? sen bunu prograsif mi sandın?? sweep stiosan git malmstien dinle gidipte thrash gitarislerine laf atma...[signature][hline]Fight Fire With Fire Ending is near Fight Fire With Fire Brusting With Fear WE ALL SHALL DIE
Schifo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 said: SpiritCrusher, 29 Temmuz 2004 18:38 tarihinde demiş ki: Ulan gitaristmi görmdiniz olum siz??? Marty Freidman ve ya Kirk Hammet diyince akan sular durur... bide Malmstain Stive Vai Satriani fln vardır ama bunlar Prograsifçi tiplerdir.. Yani çalmayı iyi bildiğini ispatlayan vıcvıcı sololar atar dururlar... tabiki dünyanın en teknik solo gitaristleri prograsifçilerdir ama en iyi solo gitarist olabilmek için teknikle ruhu en iyi şekilde birleştirmek gerekir. işte bunu en iyi yapanlarda en başta yazdığım gibi Marty Freidman ve Kirk Hammet'tır. Türkiyenin en iyi gitaristi kimdir diye sorarsanız size rahmetli Yavuz Çetin derim ve konuyu burada bitiririm.. satriani kirk ede ders verdi . marty cok iyi adam ama dünyanın en ii gitaristi??. ha belkiş en ii dj yi
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 oncelikle sen hiç boynuz kulağı gecer diye bişi duydunmu koçum?? he işte burdada ole bi durum var.. ne dedik? Ruh+Teknik..[signature][hline]Fight Fire With Fire Ending is near Fight Fire With Fire Brusting With Fear WE ALL SHALL DIE
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 hangi ruh hangi teknik hehe[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
SpiritCrusher2 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Sadece Gülüyor ve Geçiyorum...
Norton_Antor Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 said: Proxa, 29 Temmuz 2004 15:25 tarihinde demiş ki: norton gereksiz adamsın ya :) sırf beni tanıyorsun diye gereksiz ve boş mesajlar atman gerekmiyor...
leo_brouwer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 said: Norton_Antor, 29 Temmuz 2004 15:24 tarihinde demiş ki: said: leo_brouwer, 29 Temmuz 2004 15:10 tarihinde demiş ki: üstteki mesajı ben attım.aeris'in nikinden yannıslıkla.prd nası ya?aynı cafeen falan mı giriosunuz yoska ev arkadaşı veya kerdeş falan mısınız evet aynı pcden giriyoruz kardesiz...
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 said: Norton_Antor, 29 Temmuz 2004 21:37 tarihinde demiş ki: said: Proxa, 29 Temmuz 2004 15:25 tarihinde demiş ki: norton gereksiz adamsın ya :) sırf beni tanıyorsun diye gereksiz ve boş mesajlar atman gerekmiyor... hayır efendim tanıyorum diye değil baya gereksiz bi mesaj :)[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 said: SpiritCrusher, 29 Temmuz 2004 18:53 tarihinde demiş ki: Proxa kardeş bu işten anlamadığın hemen belli oluo. kardeşim sene 1983 'te Kill'am All albümündeki sololarının 7 tanesiyle ödül alıp baştacı yapılan dünyanın en iyi gitaristi seçilen eleman kimdir bi araştır bakalım.Sen anca diyosun ki SWEEP NERDE? bu adamlar ozamanlar thrash metal yapıodu. thrash metalin içinde sen nası bi sweep beklersin ki??? sen bunu prograsif mi sandın?? sweep stiosan git malmstien dinle gidipte thrash gitarislerine laf atma... işine geldiği gibi anlama. herif 2 telden solo atıyor sen bana teknik diyosun kirk hammet ı en iyi gitarist seçen zihniyet zaten castin hömbürleyki en iyi sanatçı seçiyor. bana adam gidip no remorse daki soloyu en iyi solo seçiyosa o adam mzik dinlememiştir daha önce[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
Chuckie Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Ben derim ki en iyi diye bişey söylenemez müzisyenler için mesela malmsteen sadece şov yapar pena sektirir gitar atar tutar ama süperde çalar petrucci çıkar sadece solo atar takılır ve iner oda süper çalar eric clapton süper blues gitaristidir tabi blues yapanların hepsi süper gitaristtir jason backer hızlı mart friedman duygulu karl logan gürültülü çalar steve vai rahat satriani klasik müziği anımsatır hepsi kendi çapında süperdir ama en iyisi hiç biri değildir en iyi kendimize en çok hitap ettiğini düşündüğümüzdür o da bizim en iyimizdir[signature][hline]Something Strange In The Neighbourhood Who You Gonna Call???
Demise Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Söylenenlerin yanına bide Michael Romeo yuda eklesek iyi olur yavs..Symphony X den..[signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise
Dingaer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 bence tartışmasız santana[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Öne çıkan mesajlar