Thulann Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Arkadaşlarla server kurmak istiyoruz ama gerek npc gerek ise buglarla uğraşmak istemıyouz.Lutfen yardımcı olurmsunuz.Bana bu konuda yardımcı olucak herkeze çok teşekurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaiDaN Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 hazır ve bugsuz sphere bulman imkansız.ama bende full dunya spawnı scpsi var istersen sana gonderişrim ama bugsız server ben hiç gormedim bunlar yeni versiyonlardada dahil..[signature][hline]www.tr-scripting.com TR-Scripting Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thulann Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Oke [email protected] msn im buraya msj yada mail atabilirsen çok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Endelith Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Full world googledan arat bulursun ama bugsız imkansız.[signature][hline]Lothlarien Staff Member, GM Endelith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thulann Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Full world değilde şöyle hazır bi world vendor lu temiz bişiy olsa bile olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar