Thulann Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Arkadaşlarla server kurmak istiyoruz ama gerek npc gerek ise buglarla uğraşmak istemıyouz.Lutfen yardımcı olurmsunuz.Bana bu konuda yardımcı olucak herkeze çok teşekurler.
RaiDaN Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 hazır ve bugsuz sphere bulman imkansız.ama bende full dunya spawnı scpsi var istersen sana gonderişrim ama bugsız server ben hiç gormedim bunlar yeni versiyonlardada dahil..[signature][hline]www.tr-scripting.com TR-Scripting Admin
Thulann Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Oke [email protected] msn im buraya msj yada mail atabilirsen çok sevinirim
Endelith Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Full world googledan arat bulursun ama bugsız imkansız.[signature][hline]Lothlarien Staff Member, GM Endelith
Thulann Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Full world değilde şöyle hazır bi world vendor lu temiz bişiy olsa bile olur
Öne çıkan mesajlar