paramecium Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Selam, Derdim başlıktan anlaşıldığı gibidir. İstanbul Anadolu yakasında yapı market veya satış noktasından hangisinde orjinal Bosch veya Valeo marka Aero(yeni tip) model silecek bulabilirim? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Arabayla ilgili şeyler Bauhous ta var emin değilim var mıdır aradığın ama bi göz atarsan vaktin olduğunda belki yardımcı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Selam, Abuk sabuk markaların ürünlerine yer veriyorlar artık >:( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 ben bir suredir vette kullaniyorum. bosch a falan ucubik rakamlar veriyordum. bide ustune iz yapiyordu. vette muz tipi olanlardan, gayet basarili ve uzun omurlu. 1 yaz gecirdikten sonra hepsi ayni kivama geliyor asagi yukari ztn, daha fazla para vermiyorum artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Bende çok araştırdım, kendim alayım vs diye ama maalesef yok. Eskiden cms shop vardı orası kapandı. Bildigim kadarı ile davutpaşa, tozkoparan girişinin orada citroen bayii sinin yanında araç aksesuar satışı yapan çok büyük bir mağaza vardı ama hala açık mı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Valeonun fabrikası burda sanırım burda satan yer var mıdır aslında bulup gönderebilirdik bulamazsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 bosch service, speedy service. bunlarda valeo ve bosch un yenni tip silecekleri war. bauhausta no name bi markanin ynei tipi war. bostanci sanayii nin girisinde soldaki dukkanlarda var. kiziltoprak bpde var, ust bostanci minibus yolu uzeri petrol ofisinde var. arayinca bulunmuyor, aramazken gordugum yerler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar