RaiDaN Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Arkadaslar serverda verdata mul editlendi yani boynuzlu unicorn eklendi ve ben scpsini yazıcam bunların arasında drakede var ve ben bunu bir deed haline getirip bu unicornu nasıl tanıtcam nasıl cıkaracam yardımcı olursanız sevinirim tşkler..[signature][hline]www.tr-scripting.com TR-Scripting Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaiDaN Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 kimse yardımcı olamicakmı simdi bu olaya vay be scripter die bide geciniosunuz arkadaslar ya eheh :)[signature][hline]www.tr-scripting.com TR-Scripting Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Bence Ravena'dan yardım iste o yapmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robert Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 [CHARDEF 0C8] //HORSE (Warm Tan)(light brown) DEFNAME=c_horse_tan NAME=Horse SOUND=snd_ANIMALS_HORSE1 ICON=i_pet_horse_tan ANIM=01fff CAN=MT_WALK|MT_RUN RESOURCES=15 i_ribs_raw, 10 i_hide FOODTYPE=55 t_crops,55 t_fruit,55 t_grain, 64 t_grass DAM=3,4 ARMOR=9 DESIRES=e_horses,c_man,c_woman TEVENTS=e_horses SHELTER=r_stables,e_Human_Greet AVERSIONS=e_carnivores3 DESCRIPTION=Horse (Beige) SUBSECTION=Land (Domestic) CATEGORY=Animals ON=@Create NPC=brain_animal karma=-60 STR={44 120} DEX={36 55} INT={6 10} PARRYING={35.0 45.0} MAGICRESISTANCE={25.0 30.0} TACTICS={29.0 44.0} WRESTLING={29.0 44.0} TAMING=50.1 //ALIGNMENT=NEUTRAL 0c8'i senin unicorn'un görüntü id'si ile değiştir; inside uo ile senin unicorn'un idsini bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar