copry Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 ferreronun resimleri yeşil hep tanıyamayabilirim o yüzden :D
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 "roket adam" said: Farinal said: albümde ki fotoları mı ezberliyonuz la görüşme falan dışında görseniz nası tanıcaksınız ki ya mesela ferrero o kadar çok foto koymuş ki, cidden karşılaşsam tanırım ama hiç denk gelmedi. aynı şekilde xunn'u da tanırım herhalde. azmodai'yi de. facebooktan msnden falan ekli olanları zaten saymıyorum bile. rüyama giren paticik üyeleri var abi hiç görüşmediğim, yemin ederim bak. xunn kıza benzeyense onu bende tanırım heralde diye düşünüyorum
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 xunn'un o kadar çok fotosu varki, tanıyamayan çıkmaz patiden zaten.
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 ben ferreroyu gormustum bi kere kendisinden pek haz etmem bulasmadim o yuzden hic
Defensive Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Resimdeki o tat gerçekten ferraroda var. Taksım cıvarında spawn oluyor tahmınım.
Öne çıkan mesajlar