NoTwisT Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Bella said: bugün beşiktaşta çok sevimli bi kedinin patisine bakıyodum böle minicikti falan sonra sesli bi şekilde pati dedim sonra paticik dedim. önümde yürüyen çocukta dönüp birden bana baktı. sonra giderken hep baktı bu siteden biri miydi kimdi o siz miydiniz!? HANGİNİZDİNİZ sdfg yoksa deli mi sandı beni :/ Bendim o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 mulgear6 said: paticik dersen bakarlar tabi ilk dönüp bakmıstır sonrası abazalıktandır dfgdfg Haha bu yaz olan lan partiye gittik BUNLA, adeksin önünde bekliyoruz birileri var. yüksek sesle paticik diyelim falan diyoruz belki paticikdendir falan die of sonra helcaraxe çıktı. ilk başta nickide anlamamıştım sfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 ekmek bariz daha guzel adından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?62,4457525,4457525#msg-4457525, topicim vardı benim de adeksteydim bi gün biri pati açıyodu tanıyamadım gidip selam da vermedim belki garbıça bakar diye topaç açtım da görmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Geçen biri sen paticikteki ekmek misin dedi kendisi okuyormuş sadece. Evet demek istemedim hiç karnı acıkan var mı diye sordum değişti konu. Okuyorsa selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 beni de sokakta görüyolar. yanıma gelip naber fede demiyolar. olm manyakmısınız. adam mı dövüyoruz. gelin bi selam verin lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 abvblizzard said: Ben tanıtmıyorum abi adımı söylüyorum ben. Sonra denyonun biri çıkıyo ekmek diyo bana ekmek kalıyor adım. Bi de anlamını felan soranlar oluyo onlar çok kötü. sabancı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 ben de siteden 3 kişi gördüm.bişi demedim ama ne dicem yani gidip ehau. birini kermitle görmüştük. ikisini tekken gördüm.hatta birini devamlı görüyorum resmen heryerde çocuk sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 tekkenli espri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 sonra neden yanıma gelip selam vermiyolar de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 fede said: tekkenli espri sonra niye selam vermiyolar ı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 kim o hergün gördüğün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 /facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 buzları erittim lan işte daha ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Ben seyi anlamadım kedının patısıne nıye bakıldı satanık mısınız la o kedı kestınız de mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Bella said: bugün beşiktaşta çok sevimli bi kedinin patisine bakıyodum böle minicikti falan sonra sesli bi şekilde pati dedim sonra paticik dedim. önümde yürüyen çocukta dönüp birden bana baktı. sonra giderken hep baktı bu siteden biri miydi kimdi o siz miydiniz!? HANGİNİZDİNİZ sdfg yoksa deli mi sandı beni :/istanbul üniversitesindesin di mi sen? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 evet. neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 fede ankaraya sırf senle karşılaşıp selam vermemek için gelebilirim bilet paramı karşılarsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 olur gel de karşılaşmazsak nası vericem parayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 O selam verir de sen üstüne bile alınmadan yanından geçersen 250 türk lirası çalışır benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 fede said: olur gel de karşılaşmazsak nası vericem parayı havale diye bişey var zevzek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Bella said: evet. neden?o zaman o kediyi mıncıklayan da sensin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 250 lira verirsen ananı bile tanımam ekmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar