NoTwisT Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Bella said: bugün beşiktaşta çok sevimli bi kedinin patisine bakıyodum böle minicikti falan sonra sesli bi şekilde pati dedim sonra paticik dedim. önümde yürüyen çocukta dönüp birden bana baktı. sonra giderken hep baktı bu siteden biri miydi kimdi o siz miydiniz!? HANGİNİZDİNİZ sdfg yoksa deli mi sandı beni :/ Bendim o
Killer Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 mulgear6 said: paticik dersen bakarlar tabi ilk dönüp bakmıstır sonrası abazalıktandır dfgdfg Haha bu yaz olan lan partiye gittik BUNLA, adeksin önünde bekliyoruz birileri var. yüksek sesle paticik diyelim falan diyoruz belki paticikdendir falan die of sonra helcaraxe çıktı. ilk başta nickide anlamamıştım sfdsa
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?62,4457525,4457525#msg-4457525, topicim vardı benim de adeksteydim bi gün biri pati açıyodu tanıyamadım gidip selam da vermedim belki garbıça bakar diye topaç açtım da görmedi
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Geçen biri sen paticikteki ekmek misin dedi kendisi okuyormuş sadece. Evet demek istemedim hiç karnı acıkan var mı diye sordum değişti konu. Okuyorsa selam.
fede Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 beni de sokakta görüyolar. yanıma gelip naber fede demiyolar. olm manyakmısınız. adam mı dövüyoruz. gelin bi selam verin lan :(
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 abvblizzard said: Ben tanıtmıyorum abi adımı söylüyorum ben. Sonra denyonun biri çıkıyo ekmek diyo bana ekmek kalıyor adım. Bi de anlamını felan soranlar oluyo onlar çok kötü. sabancı :(
Bella Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 ben de siteden 3 kişi gördüm.bişi demedim ama ne dicem yani gidip ehau. birini kermitle görmüştük. ikisini tekken gördüm.hatta birini devamlı görüyorum resmen heryerde çocuk sdfg
Bella Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 sonra neden yanıma gelip selam vermiyolar de.
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 fede said: tekkenli espri sonra niye selam vermiyolar ı:(
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Ben seyi anlamadım kedının patısıne nıye bakıldı satanık mısınız la o kedı kestınız de mı?
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Bella said: bugün beşiktaşta çok sevimli bi kedinin patisine bakıyodum böle minicikti falan sonra sesli bi şekilde pati dedim sonra paticik dedim. önümde yürüyen çocukta dönüp birden bana baktı. sonra giderken hep baktı bu siteden biri miydi kimdi o siz miydiniz!? HANGİNİZDİNİZ sdfg yoksa deli mi sandı beni :/istanbul üniversitesindesin di mi sen? :)
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 fede ankaraya sırf senle karşılaşıp selam vermemek için gelebilirim bilet paramı karşılarsan
fede Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 olur gel de karşılaşmazsak nası vericem parayı
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 O selam verir de sen üstüne bile alınmadan yanından geçersen 250 türk lirası çalışır benden.
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 fede said: olur gel de karşılaşmazsak nası vericem parayı havale diye bişey var zevzek.
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Bella said: evet. neden?o zaman o kediyi mıncıklayan da sensin. :)
fede Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 250 lira verirsen ananı bile tanımam ekmek
Öne çıkan mesajlar