karabocek Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Yaw çok seviyorum bu kedileri eskiden nankör hayvan fln diyordum anladımki kendimi kandırmışım bir yol bulup nasıl alırım bunu ? Şimdi bizim evinde halıları fln değişti bide bizim evde böyle çok elektronik eşya,modern eşya fln var napacağım bu konuda ? Annem istemiyor babam istemiyor.Tüy dökermiş,halılara edermiş vs... bizim evde böyle bi kiler gibi bişey olsa iyide işte apartman yokki öyle bişey.Kediyide alıp hep bi odada tutup o odanın kapısını kitlemek olmaz evde dolaşmak ister.Bide nasıl bakcam fln alınca bi sorun olurmu rahatsız edermi vs. bi help me pls :p[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Dead Winter Reigns |[b] Sabırlı bir insanın öfkesinden sakının. |Bloody|[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 bu arada istediğim model ankara kedisi.[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Dead Winter Reigns |[b] Sabırlı bir insanın öfkesinden sakının. |Bloody|[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 bir kere söyleyim ankara kedisi alırsan beyaz tüyleri içinde boğulursan evde senden başka kimse varsa çıldırır yemeklerin içinden tüğ ayıklamaktan sonracığıma tuvaletini koyduğun her neresiyse iğrenç kokar günde 3 kere değiştirmezsen yavşak bir kediysede bütün gün mama mama diye miyavlar. ama genede iyidir ben severim bizde var bi tane...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 said: FRP_Master, 29 Temmuz 2004 23:32 tarihinde demiş ki: bu arada istediğim model ankara kedisi. Model?? Araba mı alıyosun abi hayırdır? :-P Al şööle sarı gözlü bi kara kedi olsun bitsin. Hatta Ema aplanınki gibi vahşi olursa daha iyi olur. Evinde bi canavar beslemiş olursun.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kittie Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 bence herşeyden önce evdekileri ikna etmeye bak önce...hatta tamam deseler de ikna olduklarına ve caymayacaklarına emin ol...çünkü gönülsüzce söylenen "tamam" ın ardından "ay olmuyomuş böle bırakalım en iyisi biz bu pisiyi" diyip sokağa terkedilen çok kedi biliyorum, yazık :( sonuçta kedi veya herhangi bi hayvana bakmak sorumluluk işidir ve hiç kolay diildir...sonuç olarak bana sorarsan önce emin ol sonra araştırma yap model vs. konusunda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 * saga sola bakar * diab nerde yahu ?[signature][hline]eternal metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 yaw zaten sorduğum o evde kiler fln yok tuvaletini nerye yaptırcam hayvanın neler ister bu ankara kedisi çokmu tüy döküyor yav.[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Dead Winter Reigns |[b] Sabırlı bir insanın öfkesinden sakının. |Bloody|[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Van kedisi alın derim ama satılmıor :) Bu kedi kadar tatlı bi kedi ben bilmem.[signature][hline] Fredy | Xharloan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 valla tüyleri uzun bir van kedisi alırsan kesin döker ;) eğer tüğlere katlanamazsan yada her 2-3 ayda bir kesitircen (ki oda çok işkence veterinere götür falan kedi yaşlanınca zaten hayatta olmaz) yada kısa tüğlü kedi alacaksın sokaktakiler gibi onlar da tüğ döker ama çok az[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Van kedim olsun tüylerine rağzıyım :)[signature][hline] Fredy | Xharloan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 tam emın oldda almak ıstedıgıne bakabılcegıne sonra baskaları gıbı hemen gerı vermek zorunda kalma[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 ewet alıp da sora geri wermemek lazım.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Ztn ole bısey yapann nası vıcdanı el verır bu ıse anlamam alıorsun hayvan lısıor eve onlara alısıor sora bırden kurtulduu yere gerı donuyor...[signature][hline]I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give Come Pimp with EviL_of_Hell![url=http://sozluk.paticik.com/msgoster.php?hede=2790]YAzın bıseyler benım hakkımda iyi ya da kotu farketmez THX]|YAzın bıseyler benım hakkımda iyi ya da kotu farketmez THX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 said: FRP_Master, 29 Temmuz 2004 23:32 tarihinde demiş ki: bu arada istediğim model ankara kedisi. Abi o nasıl kedir öle manken gibi bi keresinde tezgahta görmüştüm kediyi süs eşya sandım çok komedi olmuştu...[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Siyam Kedisi rulz Maviş maviş...[signature][hline] Maxarathiel, 16 Temmuz 2004 22:26 tarihinde demiş ki: Benimki önümde ama ters duruyo(!). PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar