Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aranıza gelmeyi dusunuyorum yardım edebilirmisiniz?


Flint_Fireforge

Öne çıkan mesajlar

said:
DA2019, 28 Mayıs 2004 10:37 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar,

Malum Amerika'dan bayağı uzakta olduğumuz için oyun siparişleri çok büyük bir sorun oluyor. City of Heroes'u da avaturk şu an getirmeyi düşünmediğine göre benim izlediğim yolu buradan oyunu almak isteyen arkadaşlara duyurayım dedim. (Daha önce deyinmiştim ama sticky olmasında fayda var)

Oyunu 50$ karşılığı elektronik olarak alıp shipping cost ödemezsiniz. Tek dezavantajı oyunun kutusu ve basılı kitapçığını alamıyorsunuz. Kitapçık ama pdf formatında elektronik olarak kurulum sonrası ulaşılabiliyor. Oyunun aylık ücreti de 15$.

Öncelikle www.plaync.com/account/index.html adresinde kendinize bir account yaratıyorsunuz.

Accountunuzu yaratıp verify ettirdikten sonra aynı ekrandan login yapıp manage'ı seçiyorsunuz. Bu ekrandan kredi kartı, adres bilgileri gibi detaylarınızı değiştirebilirsiniz.

Manage kısmında purchase code ile "City of Heroes" ve "Lineage 2"yi 50$şer dolar karşılığı satınalabilirsiniz. Satınaldıktan sonra cdkeyiniz size mail olarak gelecek. (Cd keyinizi manage ekranında da görebilirsiniz.)

Aynı ekranda oyunun setup dosyasını indirmeniz için gereken link var. Setup dosyası zipli ama ona rağmen 855mb. Düşük hız bağlantılı arkadaşlar sorun yaşarlarsa ben havaalanındayım benimle kontağa geçebilirler.

Dosyayı indirip kurduktan sonra, login yapıyoruz ve süper kahramanımızı yaratıp kapkaççıların peşine düşüyoruz. :)

Hepinize iyi oyunlar,
[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."


Herhangi bir sorun olursa burdan dile getir, yardımcı olalım. Aramıza hoşgeldin Flint.

[Bu mesaj DA2019 tarafından 13 Temmuz 2004 14:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Flint_Fireforge, 13 Temmuz 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
alan yetkilimizde EJDERHA MIZRAĞI takılıyormuş Lord Soth falan :)


Çok mu belli oluyo? :-)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mr_Magget, 13 Temmuz 2004 14:59 tarihinde demiş ki:
ya bu oyunu oğrenmek için network felan yapamıyormuyuz ?



Network derken??[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Flint_Fireforge, 13 Temmuz 2004 15:44 tarihinde demiş ki:
Şaka bi yana oyunda paticik adına guild gibi bişey vardır inşallah yoksa nereden türk oyuncu bulacaz.


CoH Justice Serverında oynayan oyuncuların tam listesi, oyun içi isimleri ile beraber

Bu yardımcı olur sanırım, ayrıca süpergrup P.A.T.I. topicini de upladım...[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sadece alan yetkilileri, adminler avatar kullanabiliyor Flint. Benim diğer alanlardaki mesajlarıma rastlarsan benim de avatarım olmadığını görüceksin.

"Her horoz kendi çöplüğünde öter" hesabı... 8-)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...