Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Selam, Red Alert 1 i vista 64 kurulu bilgisayara install ederken sorunla karsilasiyorum 64 bit desteklemiyor diye, google da cozum ariyorum bir saati askin suredir ama bulamadim, burdaki insanlar bilgilidir diye bu konuda bir danismak istedim. ne yapmam lazim, bilen varsa paylasirsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 yok mu beyler bi fikri olan her seyi denedim mount ettim comptability win95 yaptim, gene bana misin demiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 sanırsam bedava dağılıtıyodu eski C&C ve RA serisi ordan çekmeyi dene kesin yamalanmıştır. C&C 4 konusunda olabilri linki tam hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 oradan cektim oyunu indirdim zaten de eski oyun oldugu icin vista 64 te calistiramadim, daha sonra vista 32 bit makinaya kurdum, orda calisti patch flm yapinca compability ayarlayinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar