StarAdam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Aranızda çoklu vitamin haplarından kullanan varmı varsa hangisini kullanıyorsunuz ve de etkisini olumlu yönde görüyormusunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 cok gerekli degil, zaten besinlerle kolayca alabilecegin seyler vitaminler, gidip de hap almak gereksiz, zararli da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 doktor sen bilirsin bide amino asit hapları var onlar ne işe yarıyo?[hline][i]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 onun yerine et ye süt iç.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Arkadaşlar niye hep anket tadında forumlar açıyorsunuz? Hap alan varmı? Honor u olan var mı? Staj yapan var mı?[hline]A mug of ale, and a fine tale! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 bi görüş istiyor arkadaş bizden. Anket yapmıyor bence.[hline][i]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 ehe doktor olduk bi de :) bu soruyu da 2. kez cevapliyorum ama hadi; amino asit haplari da gereksiz. vucudunun ihtiyaci icin kullanacagi amino asit miktari bellidir, programina gore amino asidi yapar kullanir. sen sadece tavuk gibi faydali gidalarla beslenip dogal yoldan protein ihtiyacini karsilamiyorsan amino asit haplari alman gerekiyor. sen normal beslenirsen amino asit hapina gerek kalmaz. ticari olaylar yani bunlar genellikle. hapa ilaca fazla guvenmeyin, adam gibi beslenin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 ay dark valla ben hap map kullanmıyorum ama bazı tipler var şu kadarı 250gr kas yapıyor die muhabbet ediyolar benim annem ablam falan hep sağlıkçı doktor bende iddia ediyodum olmaz die. 3 hap 250gr kas yapsa al 300 tane demi eheheh[hline][i]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 dark-dr deki dr bana hep doktor oldugunu sandırtmıştır. o nası kelime bea sandırtmıştır :) yeni bi fiilmi buldum naaptım.[hline][i]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 yok abi sallama onlar, 250 gr kas yapmak ne demek yahu iyiymis yani, sen oturup hap alacan hap kas yapacak ha :) ehe estel burayi baska yerlerle karistirmissin sanirim, burasi bir `forum`, burada bilgi alisverisinde bulunulur, fikir alinir verilir, veya eglenilir. staj yapan var mi diyen kisi burdaki staj yapan insanlara yonelik anket duzenlemiyor, staj hakkinda bilgi almak istiyor, honoru olan var mi diyen arkadas da honoru olan insanlari merak ettiginden degil honor sarkisini bulmak istediginden oyle bir thread acmis. tipki bu arkadasin vitamin hapi kullanan forum kullanicilarini merak ettiginden degil vitamin haplarinin gerekliligi konusunda bilgi almak icin thread acmis olmasi gibi. forum formatini kavramis olman lazim bence baya mesaj atmissin zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 amino asit ağır vücut çalışıyosan besinlerle alamayacağın miktarda protein sağlar = hızlı kas gelişimi.. ama ben derim git inşaatta çalış amele kası daha sağlamdır :P[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 vala ben çok sağlıklı beslendiğimi söyleyemem o yüzden günde bi tane supradin in çocuklar için olan bi tableti var.tadı da çilekli çok güzel çiğniyosun gidiyo boyle yavas yavas :) ben onlardan alıyorum günde bi tane atıstırma niyetine ehe :)) etki olayında gelince pek bi etki hissetmiyorum ama en azından geleceğe yönelik bir kaç tehditi azaltır heralde [hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) [Bu mesaj Aegean tarafından 06 May 2003 21:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Supradin in çocuklar için olanını bilmiyorum fakat normal insanlar için olanını belli bir süre içtikten sonra bir süre ara vermen gerekiyor.. Aklında bulunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 balık yağı alıyorum her sabah böle kapsül olarak zararlı mı şimdik benim bu yaptığım[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 gnc miydi ne kahverengi bir kutu çok iyi tadıda onu öneririm..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 said: Fistan, 06 May 2003 19:12 tarihinde demiş ki: ay dark valla ben hap map kullanmıyorum ama bazı tipler var şu kadarı 250gr kas yapıyor die muhabbet ediyolar benim annem ablam falan hep sağlıkçı doktor bende iddia ediyodum olmaz die. 3 hap 250gr kas yapsa al 300 tane demi eheheh yapiyor oyle haplar var. ama sonrasi da ona gore oluyor. ne sekil kalir ne semal.[hline]www.mizzah.com [Bu mesaj unity100 tarafından 07 May 2003 02:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 said: Mephisto_, 06 May 2003 22:47 tarihinde demiş ki: balık yağı alıyorum her sabah böle kapsül olarak zararlı mı şimdik benim bu yaptığım yoq balık yağı çok faydalı bişi düzenli alınırsa, küçükken bende çook içmiştim falan, tek zararı kilo yapabiliyor biraz.[hline]WoW - Swg - Ao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
typxan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 tam olarak bılemıyorum ama bana kalırsa vitaminler pek bir işe yaramıyor şimdiye kadar sürekli içtim hiç bir yararı olmadı[hline]typxan Diskoveriy ÇenIl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar