Cairne Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Menu kutularinin ustune acisi aksam cikar Yazdircakmis :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 "datlu datlu" yeMeNiN "achu achu" oshurması olurmu$$... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akean Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 bir kıza facebookta 152681 defa teklif yollayan liseli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Ahahahahaha :D Gecko namın almış başını gidiyor ne istiyorlar bunlar senden =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 liselim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Longshanks said: liselim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Seninle her günüm ömre bedeldi Gönül dedigimde bagimdin benim Unutmak mümkünmü liselim seni Hayatim varligim canimdin benim Seninle bir Kalem bir kagit gibi Seninle bir defter bir kitap gibi Birlikte yazmistik kaderimizi Ilk askim sevgilim liselim benim Simdi nerede bir liseli görsem Ne zaman okulun yanindan geçsem Kalbime kahrolur gözlerime nem Ilk askim sevgilim liselim benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Longshanks said: liselim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar