rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 şu kanada anılarını hatırladım. Kanada'ya Taşinan , Antalyalı Türk vatandaşımızın 'nin Gunlugu * Sevgili Gunluk 12 Agustos Kanada'daki yeni evime tasindim.cok heyecanliyim. Burasi cok guzel.Daglarin manzarasi muhtesem. Onlarin karlarla kapli halini gorebilmek icin sabrimi zorluyorum. 14 Ekim Kanada dunyanin en guzel yeri.Yapraklar kirmizi ve turuncunun tonlarina donmeye basladi.Bir atla kir gezintisi yaptim ve bir kac geyik gordum.cok guzeldiler. Muhtemelen yeryuzundeki en harika hayvanlar. Burasi cennet olmali.Burayi cok seviyorum 11 Kasim Geyik avlama sezonu kisa bir sure sonra basliyor. Boyle harika hayvanlari oldurmeyi nasil olurda isterler anlamiyorum. Umarim yakinda kar yagisi baslar. Burayi seviyorum. 2 Aralik Dun gece kar yagdi.Heryerin beyaz bir ortu ile kaplanisini seyretmek icin gece kalktim.Tipki karpostal gibi. Disari ciktik merdivenlerdeki ve garajin onundeki karlari kurekle temizledik. Kartopu oynadik(ben kazandim). Kar temizleme makinasi (belediye'nin) gelince, garajin onundeki karlari tekrar te mizlemek zorunda kaldik.Harika bir yer.Kanada'yi seviyorum . 12 Aralik Dun gece biraz daha kar yagdi. Kar temizleme makinasi ile garajin onundeki karlari tekrar temizledik. Burayi seviyorum. 19 Aralik Dun gece biraz daha kar yagdi.Ise gitmek icin garajdan cikamadim.Burasi çok guzel bir yer fakat kurekle kar temizlemekten yoruldum. Kar temizleme makinesina Lanet olsun! 22 Aralik Bu beyaz boktan dun gece biraz daha yagdi.Kurekle kar atmaktan ellerim su topladi ve belim agrimaya basladi. Kar temizleme makinasini ben garajin onunu kurekle temizleyene kadar yolun kosesinde gizlendigini dusunuyorum. Pez.....in 25 Aralik S....ttigimin kari, yine yagdi.Eger kar temizleme makinasinikullanan pezevengi bir elime geçirirsem yemin ederim o pustu gebertecem. Yollardaki lanet buzlari eritmek icin neden daha fazla tuz kullanmadigini anlamiyorum. 27 Aralik Allahin belasi dun gece yine yagdi.Kar temizleme makinasinin en son gelisinden beri 3 gundur karlari kurekle atamadigim icin eve hapsoldum.Hic bir yere gidemiyorum.Hava durumunu sunan spiker bu gece 25 santim daha yagacagini soyledi. 25cm karin kac kurek edecegini Biliyor musun ? 28 Aralik kusbeyinli spiker yanilmis, 83cm daha yagdi.Bu gidisle karlar yazdan once erimez. Kar temizleme araci kara saplandi ve hiyar oglu hiyar surucu benden kuregimi odunc istedi. Karlari temizlerken tam alti kurek kirdigimi ve sonuncusunu da onun kalin kafasinda kirmaktan zevk duyacagimi soyledim. 4 Ocak Nihayet evden cikabildim.Markete gittim ve yiyecek aldim. Donuste lanet geyigin biri arabamin onune atladi. Arabamda yaklasik 3000 dolarlik hasar var. Bu hayvanlarin hepsini gebertmek lazim.Lanet yaratiklar her yerde varlar. Umarim avcilar hepsinin kokunu kurutur. 3 Mayis Arabayi sehirde bir tamirciye goturdum.Yollara dokulen bas belasi tuzlar yuzunden arabamin kaportasi curumus. 10 Mayis Turkiye'ye kesin donus yaptim ve Antalya'ya bir daha ayrilmamak uzere yerleştim. ...erim Kanada'yı da karı da geyikleri de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Defensive said: Bedavaydı o kadar artıcak mı üniversite bedelleri ? onay almış parlementoda yeni yasa. paralı olacak seneye non-eu lar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Penthesilea said: Bu arada Norvec isi olursa, Oslo Bergen arasi road trip yap, baharda olacak ama boyle tam yaz olmasin yagmur ciselesin hala. Efkarlaniyorum o road trip aklima geldikce hala, inanilmaz guzeldi ya ki ben dogayla falan da alakasi olan bi insan degilim yani, agzim acik bakiyordum etrafa. mayıs başında okulun düzenlediği bir gezi var 6 günlük, 3400 kron. araba kiralayıp gitmek istiyorum ama ben, kendim sürmek istiyorum, bir yandan da ekiple gitmek istiyorum ama 6 gün çok fazla gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 ekibi salla, araba lazim, manzarayi begenince (Yarim saatte bir falan) cekicen kenara oturucan manzarayi izlicen. bikac arkadas bul araba kiralayin cok ucuz zaten 4 gunlugu 1200 krondu, gunlugu 60 ytl yapiyor 3-4 kisiye de bolunce gayet makul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Hmm bende yüksek lisans düşünüyorumda yeni aldığım bi habere göre Norveç'te yüksek lisans çok ucuzmuş. Bu şekilde başka ülkeler var mı? -Ekonomi veya turizm üzerine master düşünüyorum. Norveç üniversitelerine başvuru koşulları nelerdir? -Üniversite fiyatları nedir? Eğitim dili heryerde İngilizce mi? Hangi şehirlerde okumalı? -Okurken çalışma imkanı oluyor mu? İş bulabilme durumu nedir? -Master bittikten sonra orada kalabilme imkanımız var mı? Teşekkürler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucubik Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 ya hiç fiyord resmi felan yokmu elinizde koyuverin be ya bikaç güzel resim gönlümüz açılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 benim road tripten bikac foto http://cs.brown.edu/~ilke/norway/1.jpg http://cs.brown.edu/~ilke/norway/3.jpg http://cs.brown.edu/~ilke/norway/4.jpg http://cs.brown.edu/~ilke/norway/5.jpg http://cs.brown.edu/~ilke/norway/6.jpg http://cs.brown.edu/~ilke/norway/8.jpg http://cs.brown.edu/~ilke/norway/9.jpg http://cs.brown.edu/~ilke/norway/11.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Abi sarmiyo lan artik beni böyle dag bayir cayir cimen. Okadar baydimki burda ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucubik Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 çogüzellan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hebrew Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Bu konuyu hemen kaydediyorum. Muhtemelen benim de araştırmalarım dahilinde gideceğim yer İsveç veya Norveç olacak master için. Hukuk alanında özellikle Norveç'te uzman hukukçuların bulunduğunu duydum. Norveç ya da İsveç'te yaşayan ya da yaşamış hukukçular da varsa görüşlerini almak isterim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 eğitim eu ülkeleri vatandaşları harici paralı artık galiba? 10-15k buralara bağlayacağana UK daha mantıklı olur o halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 o civar bir şey olucak galiba. isveç'in pahalılığı da göz önünde bulundurulursa, yalan olur gibi. ben de düşünüyordum çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 isveçte olcak ok ama norveç hakkında bi bilgi varmı 10-15k fln olucagına dair? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Abi bu ulkelerde dunyanin parasi olmaz egitim. Zaten soguk lan, beles haliyle okadar adam gelmiyo, adamlar cok iyi biliyoki parali yaptiklari anda tisssss gidicek butun ögrenciler. Yani ben olsam isvecte yillik 10.000 eu verip universite okuyum? Okumam. O parayi vericeksem zaten havasi daha iyi biyerde okurum enazindan. Yada egitimi cok daha iyi biyerde okurum. Yani parali olcak evet, ama cok supersonik fiyat cekmezler onu söyleyim. Norvec hakkinda bilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 10k € olursa kimse gitmez hakkaten iskandinav ülkelerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 10k oraya vereceğime yalede okur her bakımdan karlı çıkarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 tek fark yale'de sadece tuition'in yillik 40 bin dolar olmasi tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 yale'e kabul edildik de tuiton'ı dert oldu ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 abi yale e kabul edilsen bile 2 yil icin 100k dolari bulur diyosunuz. 150k TL 2 yillik egitime nassi verilir anlamiyorum :S Mezun oldugunda calismaya baslasan 3.5-4 yilda anca oraya verilen parayi karsilayip notr duruma gecebilir insan. Usa de calisir boyle birisi heralde, turkiyede egitimin para olarak karsiligini cok fazla alamiyosun ama usa de alirsin gibime gelio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar