ucubik Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 norveçte üniversite eğitimi ile ilgili herhangi bir bilgisi yada deneyimi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 bana sorabilirsin, stavanger şehrinde master yapıyorum suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 quel, norvecte eğitim dili ingilizce mi? yüksek lisans ücretleri mühendislikler için ortalama ne kadardır? üniversiteyle direkt yazışarak mı gidilmeli yoksa araya danışman firmalar almak daha mı iyi olur? norvec'te bir master öğrencisinin konaklama,yeme-içme,eğlence vs. giderleri ortalama ne kadardır? bunlar ilk aklıma gelenler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 yaşamak pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 yüksek lisans egitim dili genelde ingilizce, ücret konusunda tam emin degilim ben her donem okula 200 tl civarı veriyorum cok ucuz fakat değişti sanırım o. Artık daha pahalı internasyonal ogrenciler icin diye duydum. danışman firmaya gerek yok okulların sitelerinden direk başvurabiliyosun genelde, veya mail atarsın, ertesi gün cevap alırsın kesin. masraf konusu direk sana baglı, sigara alkol fazla tüketmessen (2side aşırı pahalı), dışarda yemek falan yemezsen en fazla 400 tlye geçinirsin aylık. tabi buna dorm kirası ekleniyor o da 500 tl burda, ben cok dikkat ediyorum 250-300 harcıyorum aylık, gece hayatı cok kazık, 1 paket sigara artı 2 bira alsan 50 tl gidiyo direk. kendi sigaramızı kendimiz sarıyoruz, alkolü de duty freeden alıp idareli kullanıyoruz falan idare ediliyo bi şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 kaç ortalamayla aldılar seni master'a? bir de hangi bölümden mezunsun TR'de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucubik Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 norveç nasıl insanlar nasıl herhangi bir problemin varmı? aşırı soğukmu? yaşamak için hangi şehirler uygun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 ortalamam 2.4 falandı, yeditepe turizmden mezunum. insanlar bildigin gibi, haftaiçi okul iş vs cuma ctesi parti, pazar evde oturup dinlenmece stavanger ülkenin güneyinde + gulf streame bayagı yakın oldugu icin fazla soguk degil burda. Kışın en fazla -5 falan oluyo, bol bol yagmur yagıyo, londra ile bayagı benzer havası. su an 15 derece falan civarı mesela, norvecin geri kalanına göre soguk degil yani burası norvece gelecekseniz bergen, oslo veya stavanger öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Niye Norveç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 çünkü norveçli balıkçıların elleri yumuşacık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucubik Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 yaşamak için sıkıcı mı sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 yüksek için değil de normal okumak için gidildiğinde ne kadar okul fiyatları biliyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 @farinal; bilmiyorum @ucubik; evet sıkıcı, kışın özellikle yapacak hiçbişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Norvec universitesinden masadan kalem kayınca, yere düşmednehavada donuyomus! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 senko said: çünkü norveçli balıkçıların elleri yumuşacık. yigit ozgur du galiba karikaturu vardi bununla ilgili bulamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Toefl nasıl hallettın ? Neyın uzerıne yuksek yapıyorsun ? Kac kredılık dıploma notu ıstıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 toefl problem olmadı, 104 aldım zaaa turizm üzerine master yapıyorum, programın tam adı hotel and tourism leadership. son soruyu tam anlamadım, mezun olmak icin kac kredilik ders tamamlamak gerektigini soruyosan ilk 3 donem 3er ders, son donem tez başvurmak icin minimum kac ortalama lazım diye soruyosan öyle bi kısıtlama oldugunu sanmıyorum, en azından benim üni'de yok. Istersen 2.0 ile mezun ol gene degerlendirirler başvurunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 okul zor mu? ben mesela baya zorlandım elektronik muhendisliginden mezun olurken. 5 senede bitti, ortamamam da 2.01. simdi tasarım konusunda master yapmak istiyorum basvursam pisman olur muyum, yoksa kariyerim icin faydalı olacaksa kasmaya deger mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 .summon korax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 kesinlikle zor degil, minimum eforla geçmektir benim amacım hep, sürekli son gece yaparım ödevleri, buna ragmen b-c civarı notlarım, bide 5 aya yaymışlar 3 tane dersi, aralarda 2 hafta boşluk falan var böyle, acayip rahat ama tabi ben kendi bölümüm icin konusuyorum, norvecte okullar kolaymış gibi bi sonuc cıkarmayın sakın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 iimiş ya peki senin bulunduğun şehir nasıl insanlar nasıl o ünvierstiede hep böle uzak doğulu hint li tipler mi var yoksa yerlisi bol mu sosyal ortam nasıl bi de verdiin fiyatlar baya ucuzmuş ya burdan çok daha ucuz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 hersey sogukya ondan ucuzmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Bende ısvec yada burayı dusunuyorumda bende turızmcıyım bu arada. 1 sene ıcın hesapda 18 mılyar gostermen fln gerrekıyormus dogru mu ? Her ay 1.5 mılyar dedıler. bu durum kıtlıyor beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 evet 1 sene için 87bin kron göstermen gerekiyor, benim ilk sene bitmek üzere (1 ay kaldı) ve hesapta 50bin duruyo, ki bisürü tatil falan yaptım oraya buraya gittim. o parayı gösterdikten sonra istersen türkiye'ye geri yollayabiliyosun ayrıca. kredi çekip falan yapılabilir yani. @mortis; benim program internasyonal oldugu icin sınıfın %80i yabancı, dormun da %80i yabancı, dünyanın dört bi tarafından adam var. ama şehir ve üni geneline bakarsan tabiki cogunluk norvecli sarışınlardan ibaret ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Ufkum acıldı hacı. okul kaydını ne zaman hallettin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar