dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Birincisi Shaq istemezse o takımdan gönderilemez çünkü her ay ve yıl yapılan eyalet anketlerinde en sevilen(sebebi belli)ve kalması en çok istenen oyuncudur ki Shaq ında gitmek isteyeceğini sanmam çünkü ayda binlerce para döktüğü,köpeğinin bile muhtemelen hepimizinkinde fazla alana sahip olduğu ve sürekli yok orasını yapayım buraya bişe şuraya bi gül :P dediği bir malikenesi var:) Kobe ise her fırsatta gitmek istediğini açıkladı zaten ama yuhlandığı zamanlar bunu unutmayın şu anda mahkemesi ilk başlardaki gibi gündemin birinci sırasında değil dolayısıyla karalama kampanyalarıda eskiye göre azalmış durumde,şunuda unutmyın LosAngeles ta Kobe için bir bağ teşkil ediyor Shaq kadar olmasada özellikle karısı çok sevdiğini söylüyomuş hep;bak seeeen:P[signature][hline]See Saw Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 said: dreagloth, 10 Temmuz 2004 16:49 tarihinde demiş ki: Birincisi Shaq istemezse o takımdan gönderilemez çünkü her ay ve yıl yapılan eyalet anketlerinde en sevilen(sebebi belli)ve kalması en çok istenen oyuncudur ki Shaq ında gitmek isteyeceğini sanmam çünkü ayda binlerce para döktüğü,köpeğinin bile muhtemelen hepimizinkinde fazla alana sahip olduğu ve sürekli yok orasını yapayım buraya bişe şuraya bi gül :P dediği bir malikenesi var:) tabi shaq'ın o malikanesini satılığa çıkardığını söylersem şoke olursun. ol bakiim. hah şöööle =)[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Niye olayım canim ben alıyorum büyük ihtimalle :PP Gerçekten şaşırdım şimdi:)[signature][hline]See Saw Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 hedo için çok iyi oldu en azından kendini gösterebileceği bi takım.Herif hep önemli takımlarda pynamaktan kendi kimliğini ortaya koyamadı en azından orda ilk 5te 3 no. oynayacak..milli takım için de iyi olur..Memoya diyecek söz yok..Adam orda kral olacak inşallah..evlendi de bu gazla mvp fln olur:D[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Ya Houston aslında Lakers karşısında tek durabilicek takımı oluşturdu belki ilk seneler birazuyum sorunu yaşıycaklar ama şöle düşünün kobe+shaq nasıl tutulamıyorsa yao+mcgrady'de böyle olucak Ondan sorrasını düşünün :D[signature][hline]Ya iyi tamamda Hepimiz Yalova Çocuğuyuz. Ne gerek var kavgaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 yok daha neler ... yao kım shaq kım ... t-mac kım kobe kım ... t-mac bulursa kendını savunamayan bı adam kendınce sovunu yapar ama hıcbır zaman ama hıcbır zaman ne takım lıderı olabılır nede playoff larda takımını surukleyebılır ... keza yao da elınden gelenı yapar ama kapasıtesıde olayı da sınırlı bı adam ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 delucian'a katılıyorum francis-yao ikilisinden daha süper bi ikili oluşturcaklarını zannetmiyorum t-mac ve yao'nun.[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 şunu belirtmeden geçemicem: tracy mcgrady gününde ise kobe'den bile iyi oluyor.[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 T-mac günündeyse daha iyi olurla yürümez bu işler,istikrar esastır ki gününde olupta Kobe den iyi olabilecek adam yok bence(tabi Kobe de gününde olcak)Adam savunuyo,ribaund alıyo,asist yapıyo,sayı atıyo,şov yapıyo,çocoğu var,temizlikçi seviyo e daha ne olsun![signature][hline]See Saw Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 shaq miami ye mi ne gidiomus Lamar Odom, Brian Grant ve Caron Butler takas şeklinde http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~14@nvid~438916,00.asp phil jackson ı kovmaları üzerine ayrılmak istemiş[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 iyi iyi shaq doğuya gelsin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 hido doğuda shaq doğuya çok iyi yaw bu arada hidonun doğuda allstar olabilme ihtimali ne olur iyi bi sezon sonunda[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 All star olayı biraz karışık açıkçası.Yao hariç ki sebebi belli başka hiçbir oyuncu ilk yılında falan all star olamaz eğer oynadığı eyaletin insanları kendisini çok sevimiyorsa! Açıkçası benim düşüncem şöyle;eğer Hido geçen sezondan daha iyi bir sezon geçirebilirse çok tutulur çünkü hiçbir Amerikalı 3 ya da 4 numara oyuncusu (dolasıyla zenci iyi zıplayan ve daha çok şova yönelik) bir koçun verdiği taktikleri tam anlamıyla yapamıyor bu daha çok Avrupalı basketçilere mahsus bir özellik ama allstar olma olayı tamamen sevgiye bağlı. (tabi bide şova ama Hido nun böyle bir şansı olmadığına göre:)[signature][hline]See Saw Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 all-star sadece şova yönelik dersek yanlış olur nitekim bkz. stojakovic adam geçen seneki maçı resmen tüketti oynadığı zamanlarda hedo da kendini geliştirirse bi stoja olup bol bol küfür yer belki all-star maçında ahhaa[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 İyide unutuyosun Sta da kendi başına bir şov.3 lük ya da jam shot lar bide Sta yapınca tamamen şov oluyor.Ayrıca söylediğim bişeyi kaçırmışsın;sevgi. Sta Sacramento nun ilahı gibi bişey bide Wbber oynamadı geçen sene adamı iyice göklere çıkardılar.[signature][hline]See Saw Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 nba.com dan "The big man got his wish. So did the Heat and their fans. In a trade for the ages, Miami acquired Shaquille O'Neal from the Lakers on Wednesday for Lamar Odom, Caron Butler, Brian Grant and a future first-round draft pick" yanı shaq amcamız artık miami heat için ter dokecek karşılık olarak lakersa for Lamar Odom, Caron Butler, Brian Grant ve gelecekteki ilk-round draft hakkını vermıs mıamı ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 SHAQ miami de !![signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 shaq miami'ye gidince kobe kaldi lakers'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silvery Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 bowenla ve ginobilyle anlastı spurs kobede lakersta kaldı.(lakers tan nefret ederim ama simdi takım oyunu oynarlarsa dagıtırlar) kenyon martinde denvera gitti sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 New Jersey taraftarları seneye şampiyonluk yemeğini yemek için bu off season da iyi bir şutör beklerken salak NJ GM ı Pota altındaki adam gibi tek adamımızı ilerdeki birkaç draft pick için denver a gönderdi. Artık Kidd i de takımda tutmak zorlaşır herhlade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 nj yavaş şampiyon olsun.KEnyon Martin'i de gönderdiyse ne diyeyim artık...[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Kidd in kontratı yüklü olduğundan kimse kolay kolay yaklaşmaz ama Portland onu almak için elinden geleni yapacaktır zaten salary uçuk biraz daha uçsada bişey fark etmiycek[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tralier Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Brent Barry Spurs'de, Kenyon Nuggets da. Bu iki takım benim dogudaki favorim olacaklar. Jazz tabi gonlumuzun sampiyonu. Florida eyaletıne yıldız yagıyor...[signature][hline]Öyle bir dem ki ruhum, Hiç olmayayım derken, Meğer hep olmusum. Kelam edip dertlesirken nağmelerle Sana da sebep olmuşum Ben seni anlattım var sen bak gerisine Simdi git ruhum yolun açık olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Los Angeles Lakers sign Vlade Divac lol diorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 vlade divac lakers da zuahah shaq ın yerine divac gerçi daha iyisine zor alırlardı ama...[signature][hline]Gözlerimi Gözlerinden Alamıyorum Her Bakışımda, Orada Kendimi Görüyorum Seninle Elele...Saçlarına Dokunurken Korku Doluyor İçime O Kadar Yumuşak Ki İncitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın Dudaklarına Her Temasında Esir Oluyorum Sana Sen Öptükçe Daha Fazla Öpüyorum Sen İstedikçe Daha Fazla İstiyorum...Bunları Tekrarlamaktan Hiç Bıkmıyorum Çünkü Gözlerin Aynam,Saçların Acıma Duygum,Dudakların Zindan Oluyor Bana Ve Sana Olan Sevgim Her An Artıyor!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar