Thulann Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 MErhabalar Ben Forumları inceledim ama goremedim varsada ksuura bakmaın lutfen ben server icin arkadaslarımla daha sıfırdan calısmaya giriscem bazı gorusmeler sonuc vermedide :) simdi Ben ip mi veriorum onlara acc de acıorum ancak connecting d ekalıor yapılacak ne var dısarıdan girilmesi icin hic bisi yapmadım cunku daha sıfır sphere ini yi degisitridim ip mi onlara verdim acc lerinide acıp sanırım bıakc ayar yapmam gerekıor bana bunu yazarsanız cok memnun olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Burda herşey anlatılıyor.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Who is that ?[/i] / My best friend Heaven UO Shard, Çok yakında.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thulann Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Vallaha burda bazı yerleri goremiorum hatta cogu yeri uye olunuz dio taibki yeni uyelik linki calısmıor bu konuda napmam gerekior acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 [email protected] Gel anlatıyım.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Who is that ?[/i] / My best friend Heaven UO Shard, Çok yakında.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 aynı problemi twilightmanorda bi arkadaş yaşamıştı,düzeltmiştik. Cevap: http://www.twilightmanor.net/board/viewtopic.php?t=166 Umarım yardımcı olur...[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Dead Winter Reigns |[b] Sabırlı bir insanın öfkesinden sakının. |Bloody|[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar